Operations manager / produktionschef / produktionsledare till Ingram Micro

Operations manager / produktionschef / produktionsledare till Ingram Micro

Har du förmåga att leda andra framåt genom förändringar samt förmågan att fördela arbete? Vill du ha möjligheten att påverka Ingram Micros framgångsresa? Ingram Micro söker nu en driven, ansvarstagande och serviceinriktad person som är redo att axla rollen som Operations Manager på deras nya site i Brunna.

Om företagetIngram Micro är en ledande distributör med global spridning. På deras lager i Brunna arbetar de tillsammans med en av Europas ledande e-Commerce företag inom mode och hjälper dem att hålla hög service genom att leverera rätt produkter i rätt tid till deras kunder.

Ingram Micro har totalt 35 000 medarbetare världen över som hjälper deras kunder att lyckas inom affärsområdena: Technology, Solutions, Cloud och Commerce & Lifecycle Solutions (CLS). De erbjuder flexibla, konstadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-Commerce och tredjepartslogistik. I Sverige bedriver Ingram Micro logistikverksamheter i Stockholm och Borås och deras försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.ingrammicro.se

ArbetsuppgifterI rollen som Operations Manager är du ansvarig för driften på dagtid. Ditt huvudsakliga fokus ligger i att leda Area Manager och deras team i arbetet. Du är ansvarig för att avdelningarnas kvalitets- och produktionsmål uppfylls kopplat till SLA:er och KPI:er. Vidare ansvarar du även för att planera, organisera och kontrollera flödet på avdelningen. Utöver det strävar du som ledare att uppnå goda resultat genom att motivera, coacha och ge feedback åt teamet.

Du är stationerad på deras nybyggda och moderna lager i Brunna. Tjänsten är förlagd på dagtid.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar
  • Tidigare erfarenhet av produktionsanalyser dvs. ansvar för egen avdelning/resultat från en liknande bransch
  • Erfarenhet av nulägesanalyser, tolka siffror samt göra nödvändiga omprioriteringar
  • Erfarenhet av att arbeta i lagersystem
  • God IT-vana, främst Outlook och Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Meriterande:
* Relevant utbildning inom Supply Chain Management, Freight Forwarding & Shipping, Logistics eller motsvarande

För att lyckas i rollen som Operations Manager bör du vara en van ledare med god kommunikationsförmåga där du kan entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ditt engagemang och driv är synligt för människor kring dig och du vill göra skillnad på riktigt. Du kan hantera svåra och tuffa samtal, hålla huvudet kallt i jobbiga situationer samt ta fram det bästa ur varje medarbetare. Du bör även vara mål- och resultatinriktad, noggrann samt ett sinne för att hålla upp ett högt tempo. Du har höga ambitioner för Ingrams verksamhet samt ditt team. Du är proaktiv, ser förbättringspotential och motiveras av att utveckla processer snarare än att förvalta dem.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ingram Micro.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Brunna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, logistik, produktion, enhetschef lager, warehouse operations manager, warehouse, operations manager, manager, enhetschef, verksamhetschef, lagerchef, produktionschef, produktionsledare, logistikchef, ledare, chef, ledarskap, automatiserat lager, automation, customer supply chain, lean, TPM
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.