Onsite-tekniker till Infocare AB

Onsite-tekniker till Infocare AB

Har du någon teknisk erfarenhet sedan tidigare och söker ett utvecklande och spännande uppdrag för tillfället? Här får du möjligheten att under november månad arbeta ute hos en av Infocares kund i rollen som IT-support.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar ca en månad, 31 okt - 25 nov. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Infocare AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetInfocare AB installerar, reparerar och hjälper företag att använda sin teknologi. Infocare är den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Danmark och Finland. Utöver detta levererar de onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. Infocare AB´s mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna på marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med att supporta dina kollegor och användare i företagets vardagliga IT-miljö. Detta gör du bland annat genom att administrera konton och lösa tekniska problem, installera nya datorer, skrivare och till viss del arbetar du med ärendehantering, du supportar primärt per telefon och mejl med undantag för hårdvara.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har någon teknisk erfarenhet, antingen i en roll som onsite-tekniker/ support eller servicedesk
  • Meriterande med erfarenhet av något ärendehanteringssystem
  • Svenska obehindrat i såväl tal som skrift
Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillat att hjälpa andra. När problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team varför det är viktigt att du gillar att arbeta tillsammans med andra, du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information
Start: 31 okt till 25 nov
Plats: Solna
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-support, onsite-tekniker, IT-tekniker, servicedesk, Infocare, sommarjobb, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!