Områdeschef inom satsningsområdet Green Energy

Områdeschef inom satsningsområdet Green Energy

Har du kunskap inom laddinfrastruktur? Nu söker vi dig som vill vara med på en satsning för en grönare tillvaro! Hos företaget erbjuds du en roll som områdeschef, där du får vara med och bygga upp verksamheten samtidigt som du får arbeta operativt!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag om 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

OneCo Networks är en ledande aktör för tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. De agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. OneCo Networks vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.

OneCo Networks ambition är att vara en god bidragsgivare i den utveckling och förändring som kommer till följd av det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men även teknik för att förnya, förenkla och förbättra värdeskapande och innovation på ett hållbart sätt.

I omställningen från fossila energikällor till förnybar energi finns det flera områden där OneCo Networks är verksam. De installera elfordonsladdare och solcellsanläggningar men även smarta och energieffektiva lösningar. Allt vad det man gör påverkar de avtryck som görs i samhället och genom en långsiktig hållning och respekt för sin omvärld vill företaget skapa en attraktiv arbetsplats, minska sin miljöbelastning och hjälpa deras kunder att nå sina hållbarhetsmål och ta gröna steg framåt.

Arbetsuppgifter

Som områdeschef kommer du att arbeta med ett nytt satsningsområde hos OneCo Networks, Green energy. Det är inledningsvis en bred och varierad roll där ansvarar du för att enhetens affärer och produktion når uppsatta mål. Detta innebär att du kommer att arbeta operativt med genom projektledning av ny ladd infrastruktur. I rollen har du även personal- och ekonomiskt ansvar, där du skapar förutsättningar för att kunna säkerställa en effektiv och kostnadsmedveten produktion. Detta gör du genom att driva och utveckla affärer, kvalitetssäkra inköp och material men även genom att upphandla och följa upp underentreprenörer. Vidare genomför du uppföljningar och utvärderingar av projekten samt håller täta kundkontakter.

Du kommer att ingå i affärsområdet Green Energy och rapporterar till affärsområdeschefen. Resor kan förekomma i arbetet då du behöver följa upp projekt och underentreprenörer.

* Driva projekt och utveckla affärer inom laddinfrastruktur
* Ansvara för att affären och produktionen når uppsatta mål
* Ekonomiskt och personalansvar
* Kvalitetssäkra inköp, material, avtal och underentreprenörer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleutbildning relevant område, gärna inom teknik eller el med inriktning mot laddinfrastruktur
* Mycket goda kunskaper inom elbilsladdning eller laddinfrastruktur
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* B-körkort
* Erfarenhet av personal- och ekonomiansvar är meriterande

Du får energi av att leda och motivera andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål. Din ledarstil kännetecknas av en positiv inställning och du har lätt att engagera och få med dig andra människor för att skapa bra resultat. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, och du lägger mer vikt vid uppgifterna och utförandet än den eventuella status de medför. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till verksamhetens och dina kollegors framgång. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Du kan göra det eftersom du planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs, men du kan också fatta bra beslut när det saknas underlag. Vi kommer att lägga stor vikt vid personegenskaper i denna rekrytering.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: laddning, ladd, elfordon, laddhybrider, elfordonsladdare, laddbox, el, energi, grön teknik, teknik, hållbarhet, områdeschef, chef, laddinfrastruktur, projekt, projektledare, green energy, miljö

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.