Office Management / kontorsservice / fastighetsskötsel till Axfood

Office Management / kontorsservice / fastighetsskötsel till Axfood

Är du en positiv och självgående person som trivs med att arbeta med service? Trivs du i en familjär och trivsam företagskultur där medarbetarna är framgångsreceptet? Axfood söker dig som vill bli en del av kontorsservice-teamet på deras huvudkontor.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAxfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Handlar'n, Mat.se, Middagsfrid och Urban Deli. Bakom butiksscenen finns koncerngemensamma funktioner som affärsutveckling, ekonomi, HR, IT, kommunikation samt Dagab som ansvarar för produktutveckling, inköp och logistik.

På Axfood är medarbetarna framgångsreceptet. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar de tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat.

ArbetsuppgifterI denna roll blir du en del av Axfoods kontorsservice-team på huvudkontoret i Stockholm. Du tillhör en mindre grupp som tar hand om den dagliga driften och interna servicen på kontoret. Du kan komma att arbeta med exempelvis fastighetsfrågor, administration av post, paket och pall, inköp av kontorsmaterial, flytt och montering av möbler i kontorslandskapet eller atterstering av fakturor. Du erbjuds en varierande och social roll som erbjuder många kontaktytor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av service
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Vi tror på din potential att utvecklas, därför är personliga egenskaper och inställning viktigast för att lyckas i denna roll. För att trivas har du en god samarbetsförmåga samt är öppen och lyhörd. Du är en självgående person som tar stort eget ansvar och initiativ till att få saker gjorda. Vidare har du en positiv inställning och trivs med att hjälpa andra genom att ge god service. Eftersom dina uppgifter skiftar från dag till dag trivs du med att arbeta varierat med det som behövs.

Övrig information
Start: 1 september
Plats: Torsplan, Solna
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetsservice, kontorsservice, office management, vaktmästare, administration, fakturahantering.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!