Office Assistant / Kontorsassistent

Office Assistant / Kontorsassistent

Söker du ett uppdrag över sommaren? Vi söker dig som är ansvarsfull och vill arbeta administrativt hos ett kreativt och modernt företag inom vin- och dryckesbranschen.

Om företagetThe Wine and Spirits Collective är ett kreativt företag med ett modernt tillvägagångssätt inom dryckesbranschen. De är en heltäckande importör på den svenska marknaden och representerar idag flertalet vinproducenter från olika delar av världen. The Wine and Spirits Collective uppmuntrar stort förtroende för individen och utmanar ständigt sig själva och miljön de jobbar i. Läs mer om företaget: https://www.twscollective.se/

ArbetsuppgifterI rollen som Office Assistant ansvarar du för att ta emot bud och leveranser samt post. Även på sommaren förekommer det en del leveranser från Europa och andra delar av världen. Vidare arbetar du även administrativt med att scanna fakturor och se över att de ser ut att stämma. Finns även möjlighet att assistera företagets säljare med orderläggning samt uppdatera priser mot företagets kunder. Tillsammans med dina kolleger ser ni till att hålla kontoret rent och snyggt.

Detta uppdrag är på heltid och sträcker sig under juni, juli och augusti.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av enklare administrativt arbete
  • Meriterande md intresse för branschen eller erfarenhet från restaurangbranschen eller liknande
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift även på engelska
Vi ser att du som söker har förmågan att arbeta självständigt utifrån egna initiativ. Då det kan förekomma lugnare perioder under sommaren vilket innebär färre personer på kontoret är det viktigt att du känner ett ansvar att se till att arbetet blir gjort. Vidare är du noggrann vid administrativa arbetsuppgifter och vi ser gärna att du är social och trivs med olika kontaktytor.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader (juni, julia och augusti). Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos The Wine and Spirits Collective.

Start: Juni
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: office assistant, kontorsassistent, kontorsreceptionist, administratör, assistent, receptionist, service, administrativ assistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.