Nyexaminerade systemutvecklare till SysPartner AB

Nyexaminerade systemutvecklare till SysPartner AB

Vill du starta karriären på ett förateg som erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och högt individfokus? Vill du dessutom arbeta med teknik i framkant? SysPartner söker dig som vill utvecklas i rollen som systemutvecklare tillsammans med likasinnade och teknikälskande kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SysPartner.

Om företagetSysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. Företaget grundades i Linköping 2005 och har sedan dess expanderat till ytterligare 2 städer.

SysPartner strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som du som konsult ofta får chansen att arbeta i en större organisation med spännande tekniska lösningar ute hos SysPartners företagskunder. Detta innebär att dina prestationer alltid syns och uppmärksammas. Därtill står din utveckling alltid i fokus på SysPartner, vilket innebär allt från kontinuerlig kompetensutveckling till individanpassade uppdrag, ditt eget individuella val av hårdvara och andra attraktiva förmåner.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare arbetar du i en omväxlande roll, med en mängd olika arbetsuppgifter. Som systemutvecklare på SysPartner arbetar du i typiska scrum-team om fem till åtta personer, där teamet fördelar arbetsuppgifter jämnt mellan sig. Många projekt är full-stack, där du är involverad i såväl backend som frontend. Du arbetar tajt med ditt team, bollar idéer och lyfter problem dagligen. Om du har djupare kompetenser eller intressen för specifika områden ges du oftast möjligheten att arbeta med detta.

Du kommer erbjudas konsultuppdrag där du snabbt utvecklar din egen kompetens och kunskap inom relevanta områden. SysPartner erbjuder dig möjligheten att gå vidare till nya projekt allt eftersom du efterfrågar nya utmaningar. Syftet med detta är att du ständigt ska utvecklas och känna dig stimulerad av ditt arbete.

Formella krav
  • Goda kunskaper inom objektorienterad programmering, i exempelvis Java, C# och/ eller C++.
  • Du har god förståelse för agila utvecklingsmetoder
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: erfarenhet av webbutveckling i ramverk som Angular eller React eller likvärdigt ramverk
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och motiveras av att hänga med i branschens utveckling. Du agerar gärna problemlösare och har ett intresse för att hjälpa andra. Därtill anstränger du dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och när det under tidsperioder blir stressigt, har du förmågan att hålla lugnet samt fortsätta att arbeta strukturerat. I rollen som konsult träffar du många olika människor dagligen, därför räds du inte för att ta första steget i samtal med en ny person och en naturlig förmåga att skapa kontakt med nya människor, kollegor och branschkollegor likaväl som dina kunder.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping / Stockholm
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutveckling, mjukvaruutveckling, ingenjör, IT, Teknik, Teknologi, utveckling, Java, C++, Angular, React, scrum, agilt, team, konsult, IT-konsult, Linköping, Stockholm, individanpassat, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!