Nyexaminerad ingenjör / applikationsspecialist till OptoSweden

Nyexaminerad ingenjör / applikationsspecialist till OptoSweden

Är du i början av din karriär och vill utvecklas i rollen som applikationsspecialist? Lockas du att jobba på ett familjärt bolag där du jobbar med frihet under ansvar? Hos OptoSweden erbjuds en roll där du tidigt får ta stort ansvar och ta del av utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OptoSweden.

Om företagetOptoSweden grundades 1994 och med kunder över hela världen är de idag en av nordens största aktörer inom datafångst och digitalisering. Deras produkter och tjänster används för att: effektivisera processer och öka produktiviteten, spara tid, pengar och resurser samt arbeta flexibelt var som helst och när som helst med dina fakturor och dokument. Men även för att ta emot och skicka e-fakturor, dokument och annan data säkert, enligt lagkrav och enkelt.

Nu söker OptoSweden två applikationsspecialister till deras kontor i Täby där du samarbetar med ett 20-tal kollegor.

ArbetsuppgifterSom applikationsspecialist hos OptoSweden specialiserar du dig på deras olika datafångstplattformar. Du är involverad i utveckling, leverans och löpande underhåll samt vidareutveckling på dessa plattformar både mot OptoSwedens interna och externa on-sitesystem. Du felsöker applikationer och konfigurerar nätverksskanners samt installerar programvaror. Vidare sätter du även upp kunder och underlättar användarhanteringen.

I rollen tillhör du ett team som på bästa sätt hjälper OptoSwedens kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni arbetar i projektgrupper och hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar som ska kunna växa ihop med kunds behov.

Tjänsten kräver inga specifika programmeringskunskaper däremot kommer du komma i kontakt med samt få möjligheten att göra utveckling i språken C# .NET och TCL/TK om det är något som motiverar dig.

Formella krav
  • Ingenjörsexamen inom IT/data
  • Tidigare erfarenhet av Microsoft SQL Server och Windows Server från utbildning eller erfarenhet
  • Har ett genuint tekniskt intresse
  • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift
  • Grundläggande kunskap av programmering med fördel C# är meriterande
För att trivas i rollen är du självgående i den bemärkelsen att du tar stort ansvar för det du tar dig an och säkerställer att det är av hög kvalitet. Du är noggrann som person och lämnar inget åt slumpen. Då du har flera kontaktytor är du kommunikativ samt trivs med samarbete med andra. Slutligen är du en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och bidra med såväl din personliga utveckling, som för OptoSweden i stort.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Täby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationsspecialist, IT, applikation, Windows Server, SQL, Täby, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!