Nyexaminerad Front end utvecklare med intresse för design eller UI/UX

Nyexaminerad Front end utvecklare med intresse för design eller UI/UX

Vi på Hailey har bestämt oss för att utmana befintliga leverantörer av HR-system genom att skapa en modern och användarvänlig produkt anpassad för framtidens företag, ledare och medarbetare.

Vi som grundat företaget är en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika projekt bakom oss inom både HR och Tech. Vårt mål är att skapa en företagskultur som drivs av starkt engagemang för kunden och viljan att skapa marknadens bästa produkt.

Detta är en möjlighet för dig som vill vara med från början av en företagsresa och som trivs i en genuint entreprenöriell miljö!


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företagetHailey är en HR-tech startup som grundades våren 2020. De är ett team på 16 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill modernisera sättet som HR avdelningar arbetar på. Grundarna av bolaget är en grupp entreprenörer, systemutvecklare och affärsutvecklare med flera framgångsrika företagsbyggen i ryggen inom både HR och tech.

Deras heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, pre-boarding, performance, surveys, analytics och off-boarding. De hjälper sina kunder att samla all medarbetardata på ett ställe och ger chefer och medarbetare en modern användarupplevelse. Hailey har som mål att utmana de idag mer traditionella synsättet på HR-arbete.

ArbetsuppgifterI rollen som Front-end utvecklare hos Hailey arbetar du tillsammans med ditt team som består av en systemarkitekt, sex utvecklare inom back-end och front-end och en produktägare. Tillsammans lägger ni grunden till plattformen och dess utseende för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Vi ser att du är en person som vill bygga nytt, kvalitativt och vara i framkant vad gäller nya teknologier.

Vi ser även positivt på om du arbetat med SaaS produkter där enkelhet och okomplicerade interaktioner för användaren är fokus.

Rollen inkluderar både utveckling i React och ansvar för design av UX. Nuvarande design är framtagen i Figma och baseras på ramverket Ant design. Du vill arbeta domändrivet och vara delaktig i att översätta domänmodellen till händelseströmmar och mikrotjänster som kommunicerar med Front-end i React. Du vill gärna få ut ny funktionalitet snabbt och ser fördelen med automatiserade CI/CD-pipelines för byggen, testning, kodanalys och deploy.

För att passa i rollen får du gärna ha erfarenhet av React, HTML/CSS/JavaScript, Next.js och SignalR.

Vi tror att du tar initiativ, driver på, vill lära dig nytt och är engagerad kring din egen och bolaget utveckling och det gör där med inget om du inte kan alla ramverk och mönster som används

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • Intresse för UX/UI och/eller design
  • Goda kunskaper i engelska
  • Kunskap kring React, HTML/CSS/JavaScript och Next.js
Meriterande:
*Kunskap kring SignalR

För att trivas i rollen ser vi att du tar initiativ och kan på egen hand driva din egen och bolagets utveckling framåt. Då du tillsammans med senior utvecklare och produktägare arbetar tätt tillsammans ser vi att du trivs i att arbeta i grupp, par-programmera för att komma förbi utmaningar och gillar kodgranskning. Avslutningsvis tror vi att du är en person som vill komma med idéer och åsikter kring hur Hailey vidare kan utveckla framtidens HR-system.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utvecklare, front-end, systemutvecklare, developer, React, HTML/CSS/JavaScript, Next.js och SignalR, Frontend, Hailey HR, HR, system, plattform, UX, startup
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!