Nyexaminerad DevOps utvecklare / Systemadministratör till Centevo

Nyexaminerad DevOps utvecklare / Systemadministratör till Centevo

Är du i början av din karriär som utvecklare och har ett stort intresse för teknikens värld? Är driven och håller dig uppdaterad på den senaste tekniken samt trivs i sociala samarbeten med kollegor? Då kan tjänsten som DevOps utvecklare hos Centevo vara något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Centevo.

Om företagetCentevo är en specialiserad leverantör av kapital- och fondförvaltningslösningar i Norden. Deras lösningar täcker områdena Asset Management, Fund Management, Trust Management och Family Office, samtidigt som de erbjuder kraftfulla API-anslutningsportar till stora lokala banker. Centevo skapar kundvärde genom att erbjuda en process som låter organisationer hantera alla aspekter av sin verksamhet digitalt, från att definiera sina kunder, till att anpassa sitt erbjudande och eventuellt använda automatisk tillgångsallokering (robo-rådgivning).

Centevo erbjuder en beprövad onboardingprocess, digitala lösningar och tjänster som passar företags affärsmodell och ambitioner för tillväxt. De har idag över 50 kunder i Norden och har levererat digitala tjänster till kunder inom finansmarknaden sedan 1991. Läs mer på www.centevo.se

ArbetsuppgifterI rollen som DevOps utvecklare får du möjlighet att arbeta tätt tillsammans med utvecklingsteamet och deras snabbföränderliga mål och visioner med systemförvaltningens ansvar för att systemen ska fungera som planerat. I din roll är fokus på en fungerande driftmiljö, det handlar också om att hantera och övervaka systemen. Du arbetar proaktivt för att hitta problem som kan dyka upp i systemen för dina kunder, detta för att alltid leverera hög standard och välfungerande system. Du har en god förståelse och kan enkelt sätta dig in i komponenterna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, systemadministration eller annat relevant område
  • Kunskap inom Javautveckling, programmering eller annan relevant erfarenhet, meriterande med erfarenhet från finansbranschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet i HTML/5, Javascript och SQL
  • Erfarenhet i Windows Server administration
  • Erfarenhet av Cloud hosting så som AWS, Azure eller Google Cloud
  • Erfarenhet av Active Directory administration
För att passa i rollen som DevOps utvecklare hos Centevo tror vi att du är en nyfiken person som motiveras av att sätta igång och driva din utveckling framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för system och se eventuella fel. Därtill strävar du efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och kan lösa frågor utan givna svar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm City
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: DevOps utvecklare, DevOps, systemadministratör, HTML/5, Javascript, SQL, Windows Server administration, Cloud hosting, AWS, Azure, Google Cloud, Active Directory, Stockholm, IT, Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!