Nyexad civilingenjör / Anbudsingenjör till CJR Renewables

Nyexad civilingenjör / Anbudsingenjör till CJR Renewables

Är du snart färdigexad civilingenjör? Är du affärsorienterad och teknisk? Har du ett intresse att bli en del av ett internationellt företag som vill vara med och bidra till en positiv klimatutveckling? Då är det här en tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CJR Renewables.

Om företagetCJR startade sin verksamhet i början på 70-talet och då med core-business inom uthyrning av byggnadsmaskiner. 1993 blev CJR verksamt inom konstruktion och då primärt inom väg-, vatten-, miljö- och idrottsinfrastruktur men även inom stadsrehabilitering. Idag är CJR Group ett bolag med hållbar tillväxt och internationell expansion.

Resan som CJR aspirerar på att göra i Sverige har de redan genomfört med framgång i andra länder över hela världen. Brinner du för att bidra till en positiv klimatutveckling är detta ett företag för dig, då samtliga internt brinner för denna typ av frågor!

Här kan du läsa mer om CJR: http://www.cjr-renewables.com/

ArbetsuppgifterI rollen som anbudsingenjör ansvarar du för att hantera kundförfrågningar. Du ser över kundens tekniska behov och följer upp förutsättningar och premisser att kunna leverera rätt lösning gör kunden. Du är stöttande och konsultativ i detta arbete där du vägleder kunden till rätt lösning. Du ser över anslutna leverantörer eller följer upp nya samarbetspartners för att kunna möta förfrågan. Till din hjälp har du CJR:s interna projektavdelning liksom företagets kommersiella avdelning till hjälp.

När projektet närmar sig start lämnar du över alla delar till projektledare och gruppen inom konstruktion som kommer driva projektet framåt. Du gör viss projektuppföljning under projektets gång samt i projektets slutfas för att säkerställa eventuella förbättringar.

I den här rollen kommer du vara en viktig del i CJR:s tillväxt i Sverige. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter såväl i rollen som inom bolaget. I samband med att du tillträder rollen kommer du få en gedigen utbildning och introduktion till rollen och företaget, du kommer då att vara på plats i Portugal i lite mer än en månads tid.

Formella krav
  • Avslutad civilingenjörsutbildning föredragsvis mot byggteknik
  • Mycket goda kunskaper i AutoCAD och Office-paketet
  • Kompetens och erfarenhet av projekt kopplat till förnybar energi är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
  • Flytande kunskaper i svenska, i tal och skrift
I den här rollen är det viktigt att du är självgående och trivs i en självständig roll. Du kommer bli en av de första medarbetarna i Sverige och vi tror därför att du som söker inte räds utmaningar eller att söka information. Du kommer ha mycket stor hjälp av och dialog med teamet i Portugal.
Då du har mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är affärsorienterad och kommunikativ.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!