Norsktalande / kundtjänstmedarbetare / kundservice / kundsupport / service

Norsktalande / kundtjänstmedarbetare / kundservice / kundsupport / service

Vi söker en serviceinriktad person som vill ha en varierad vardag med fokus på kundbemötande och kommukation på välkända drivmedelsföretaget St1.

Om företagetSt1 är en stor aktör inom drivmedelsbranschen. De har stationer runt om i hela Sverige men har sitt huvudkontor i Stockholm, norrort. På avdelningen för kundservice sitter idag ett 20-tal personer och den präglas av härlig teamkänsla och stort engagemang. Företaget vågar göra saker på ett nytänkande och miljömedvetet sätt.

ArbetsuppgifterSom kundservicemedarbetare ansvarar du för att ta emot inkommande samtal från företagskunder med ärenden rörande bland annat korttjänster och fakturafrågor. Du kommunicerar också med kunder via sociala medier och mail. I rollen ingår en del utgående samtal mot befintliga kunder med erbjudande om tilläggstjänster.

Du arbetar kontorstider och är anställd som konsult via Bravura.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Kunskaper i norska i tal och skrift
  • Erfarenhet från en servicerelaterad roll
  • God datorvana
  • Erfarenhet av telefon som arbetsverktyg är meriterande
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
För att lyckas i rollen tror vi att du har en förmåga och vilja att leverera god service i kommunikationen med kunder samt har en hög arbetsmoral. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Vidare trivs du med att jobba i team men tar samtidigt eget ansvar för att driva dina ärenden.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm, Norrort
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, kundservicemedarbetare, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, service, kundkontakt, försäljning, kommunikation, drivmedel, fordon, telefon, kundsupport
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Bravura finns jobb både för dig med erfarenhet och för dig i början av karriären. Bravura hjälper företag över hela Sverige med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet. Vi särskiljer oss genom vårt stora engagemang och vår dedikation till att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi tror på att ständigt försöka förenkla och förbättra rekryteringsprocessen för alla parter genom att vara flexibla och snabba, men samtidigt erbjuda ett engagerat och personligt bemötande. På detta sätt kan vi garantera ett lyckat rekryteringsresultat för både företag och kandidat.