Norsktalande kundservicemedarbetare till Plantagen

Norsktalande kundservicemedarbetare till Plantagen

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och brinner för att leverera förstklassigt bemötande? Talar du dessutom flytande norska? Vi söker en servicestjärna som vill jobba i Plantagens Nordiska kundservice!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Plantagen.

Om företagetPlantagen är en verksamhet som brinner för växter och försäljning. Med över 130 butiker i Norge, Sverige och Finland är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med deras drygt 2400 engagerade medarbetare som delar verksamhetens värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!

ArbetsuppgifterI rollen som kundservicemedarbetare är ditt huvudsakliga fokus att ge kunderna den bästa servicen kring företagets produkter och orderflödet. Du arbetar med inkommande ärenden via mail och telefon, de ärenden som inkommer kan röra rådgivning kring växter, köp för att lyckas i trädgården, kundklubbsärenden samt orderfrågor. Du förväntas bygga relationer så att kunden vill fortsätta vara Plantagen kund.

Arbetstiderna är vardagar kl. 8-17 och du arbetar på Plantagens fräscha kontor i Frösundavik.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av en roll inom kundservice
  • Du talar och skriver obehindrat på norska
  • God data- och telefonvana
  • Kunskaper i ärendehanteringssystemet Freshdesk är meriterande
  • Kunskaper i svenska är meriterande
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att supportera och hjälpa andra i ditt arbete. Du är en positiv lagspelare som har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det med hög kvalité. Då rollen innebär extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga, strukturerat samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. Vidare är du lösningsorienterad och öppen för förändringar på kort varsel. Slutligen har du lätt för att anpassa dig och nära till skratt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Frösundavik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundsupport, kundservice, kundservicemedarbetare, customer care, support, handläggare, service, sälj, merförsäljning, telefon, Stockholm, heltid, norsk, norska, plantagen, växter
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!