Nordisk marknadsansvarig Tillverkande industri till Symetri

Nordisk marknadsansvarig Tillverkande industri till Symetri

Har du en bakgrund inom tillverkande industri som du vill kombinera med ditt intresse för marknad? Motiveras du av att utveckla affären genom samspelet mellan sälj och marknad? Hos Symetri erbjuds du en nyckelroll i deras fortsatta tillväxt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Symetri.

Om företagetSymetri hjälper innovativa företag inom bygg- och industrisektorn att optimera arbetsflöden, underlätta datahantering och förbättra kvaliteten under designens livscykel. Med över 450 skickliga medarbetare och 150 000 dagliga användare i norra Europa har de gett sina kunder experthjälp som täcker allt från 3D-modellering och simulering till produktlivscykelhantering och byggnadsinformationsmodellering. Många av deras lösningar följer Lean-principerna och fördelarna inkluderar lägre utvecklings- och produktionskostnader, minskad materialanvändning och därmed kan kunderna snabbare få ut nya produkter på marknaden. För att inte tala om att ge mer utrymme för kreativitet och bättre slutresultat. Symetri är en del av Addnode Group och bildades 1989.

Du är en del av marknadsteamet inom affärsområdet Tillverkande industri och är personalansvarig för två marknadsförare som är placerade i Norge och Finland. Vidare kommer du även att arbeta i nära samarbete med övriga marknadskollegor som är placerade i fem länder. Du kommer rapportera till Business Unit Director för Tillverkande industri Norden och vara en del av den ledningsgruppen. Symetri ser slutligen att du delar deras grundvärderingar Passion, Teamwork, Courage och Change.

ArbetsuppgifterSom Marknadsansvarig erbjuds du en kombinerad roll i det operativa marknadsarbetet där du kommer att arbeta i nära samarbete med försäljningsavdelningen. Du behöver kunna sätta dig in i kundernas verksamhet och tillsammans med säljarna och säljchefer ta fram förslag på segmentering utifrån exempelvis branschspecifika behov, befintliga lösningar från Symetri eller från deras konkurrenter och tillväxtpotential. Därefter tas en plan fram innehållande målgruppsanpassade budskap och aktiviteter som genomförs i nära samarbete mellan marknad och försäljning. Du är den drivande parten i genomförandet av hela processen samt mäter, utvärderar och följer upp resultatet. För den svenska marknaden är det du som operativt driver och genomför marknadsaktiviteterna och för Finland och Norge har du resurser som ansvarar för det operativa arbetet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom sälj eller marknadsföring
  • Vi tror att du har någon av följande bakgrund:
  • Arbetslivserfarenhet från en roll där du arbetat med marknadsföring och Account Based Marketing (ABM) inom B2B. Meriterande om det är inom tillverkande industri.
  • Arbetslivserfarenhet från försäljning inom tillverkande industri där du arbetat med implementering av ABM /ABS (account based sales) eller kommit i kontakt med ABM. Utöver det har du ett stort intresse, kunskap och en nyfikenhet på nya trender inom marknadsföring.
  • Svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi tror att du är duktig på att samarbeta med andra då företagets organisation är platt och alla arbetar nära varandra oavsett position. Din inställning är nytänkande och framåt, samtidigt som du är stabil i din yrkesroll och med de idéer du kommer med då du kan förmedla dessa till organisationen på ett bra sätt. För att lyckas i rollen är du en person som tar saker i dina egna händer och får saker och ting i mål. Då du har en ledande position ser vi att du är trygg i att kommunicera med andra och förstår vikten av att dela med dig information om företaget på ett kommunikativt sätt. Du behöver också balansera din operationella för Sverige med att leda dina kollegor i Norge och Finland. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och bekväm med att anpassa dig efter varje enskild situation och möta alla anställda på deras respektive nivå.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsföring, marknadschef, marketing manager, symetri, B2B, B2C, ABM, account based marketing, industri, tillverkande industri
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!