Node.js utvecklare / Utvecklare / Backend till Qvalia

Node.js utvecklare / Utvecklare / Backend till Qvalia

Har du erfarenhet av systemutveckling i node.js? Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering och utveckling. På Qvalia får du möjlighet att arbeta i ett expansivt och ledande företag i finansbranschen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Qvalia.

Om företagetQvalia förbättrar och automatiserar finansiella processer. De är den ledande nordiska expertkonsulenten inom transaktionsanalys, och deras mjukvarulösningar ger fullständiga automatiseringsfunktioner i kundfordringar och transaktionsredovisning. Resultatet är ökad effektivitet, minskade kostnader och förbättrad kontroll under hela transaktionshanteringsprocessen.
Qvalia sitter i härliga och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. I rollen som systemutvecklare kommer du arbeta i en avspänd och initiativrik miljö.

ArbetsuppgifterFör att trivas i rollen ser vi att du har kunskap i Node.js där du kommer fokusera på nyutveckling i befintlig plattform. Vidare hittar du tillsammans med ditt team dagligen nya lösningar som ni sedan implementerar. Det ligger även i ditt ansvar att utvärdera och förbättra befintlig kod för att säkerställa kvalitén. Arbetet sker agilt med betoning på testdriven programmering. Du tar fram mindre arkitektdelar för API:er och jobbar aktivt med datamodellering. Slutligen har du goda kunskaper inom hur datalagring- och transformering fungerar, med en förståelse i olika routes. Arbetssättet är anpassat för att du ska kunna ta eget ansvar och vara en initiativrik utvecklare.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/data/programmering
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av Node.js programmering
  • Kunskaper kring att bygga datamodeller
  • Du uttrycker flytande i tal och skrift på engelska.
För rätt person ser vi att du är initiativrik och kan självständigt styra ditt arbete. Du trivs att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra. Du har ett genuint intresse för kodning och är öppen för att testa nya idéer. Vid problem är du lösningsfokuserad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Det är viktigt för dig att få skapa någonting som känns användbart och eftertraktat

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: node.js, backend, utvecklare, backendutvecklare, data modeling, IT, english, data, programming, Qvalia,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!