Netsuitekonsult till internationellt bolag

Netsuitekonsult till internationellt bolag

Är du en teknisk person med tidigare erfarenhet av Netsuite? Vill du dessutom arbeta på ett globalt företag som är i en expansionsfas? Som Netsuitekonsult hos Inplenion erbjuds du en omväxlande och kundfokuserad roll där du har stort eget ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Inplenion.

Om företagetInplenion är ett internationellt konsultföretag som grundades 2006. De arbetar med projekt över hela världen, bland annat Schweiz, Sverige, Tysklad, USA, Storbritannien, Sydafrika och Australien för att nämna några av de länderna de är verksamma inom. Inplenion erbjuder rådgivning och tekniska lösningar till både privata - och offentliga organisationer. Deras produktportfölj består av alltifrån chefsrådgivning, företagsstrategi, riskhantering, resursplanering till företagsprestationshantering och affärsanalys.

I dagsläget arbetar det omkring 100 personer globalt inom bolaget. I Sverige finns Inplenion representerade i både Stockholm och Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som Netsuitekonsult arbetar du i en bred och varierande roll där tyngdpunkten ligger på konsultering och implementering av Netsuite. I dina arbetsuppgifter ingår införsäljande möten med kund där du ger rådgivning och presenterar lösningar. Du gör projektplanering i samråd med kunder, analysering, ansvarar för design och implementering hos kunden. Du har hela tiden ett nära samarbete med kunden och agerar bollplank gentemot denne och utvecklarna internt hos Inplenion för att säkerställa så att kundens önskemål uppfylls. I rollen agerar du projektledare och är den som tar yttersta ansvaret från start till mål. Du är hela tiden närvarande och följer upp med kunden under processens gång.

Tjänsten är placerad antingen på Stockholmskontoret eller i Finland. Du kommer att arbeta gentemot den finska marknaden.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, förslagsvis som systemvetare eller ekonom
  • Minimum tre års arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • Du talar och skriver obehindrat på finska, svenska och engelska
Vi tror att du med ett tekniskt intresse och viljan att ta eget ansvar för ditt arbete kommer trivas väl. Då rollen innebär många kontaktytor är du trygg i sociala sammanhang och är kommunikativ som person. Du är genom din erfarenhet av att arbeta som konsult van att arbeta kundfokuserat och strävar alltid att efter att tillmötesgå och vara närvarande för dina kunder. Slutligen besitter du ett stort servicetänk och är en person som trivs med att lösa problem.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Netsuitekonsult, Netsuite, oracle, affärssystem, business software, software SAAS, heltid, finland, sverige, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!