NOC-tekniker med driv för incidentprocess

NOC-tekniker med driv för incidentprocess

Är du NOC-tekniker med ett extra intresse för Major Incident-processer? Har du tidigare erfarenhet eller ett intresse för området? Schibsted Media Group söker nu sin nästa NOC-tekniker med extra förståelse för incidentprocesser.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som är tillsvidare. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Schibsted Enterprise Technology.

Om företagetSchibsted Media Group är en internationell mediegrupp med ca 8.000 anställda i 34 länder. Med en målsättning att vara globalt ledande erbjuder Schibsted Media Group högkvalitativa lösningar för Digitala Marknadsplatser, Tillväxtbolag inom digitala tjänster, samt Digitala Mediehus.

Det svenska kontoret, beläget i fina lokaler i centrala Stockholm, har ca. 1,500 anställda. Med mediekanaler som Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket.se når Schibsted Media Group ut till halva Sveriges befolkning dagligen. Den interna IT-leverantören Schibsted Enterprise Technology har idag globala åtaganden för hela Schibstedkoncernen. NOC:en består av elva hjälpsamma och stöttande kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som NOC-tekniker med inriktning på Major Incident-processen arbetar du med utveckling, dokumentation och utbildning av processen. Du samarbetar mellan bolag och plattformar i olika länder. Vidare tillkommer även ibland skift i NOC-tekniker rollen där du arbetar med drift och övervakning av IT-system för Schibsteds interna kunder, både i Sverige och globalt. Du kommer att leda inledningsdelen av den operativa IT-krishanteringen. Vidare kommer du att driva mindre projekt för NOC:s räkning, ta emot dokumentation och kravställa gentemot interna systemägare. Du kommer även få agera 2nd line support på ärenden som eskaleras från servicedesk. Rollen är mycket varierande och passar dig som vill arbeta brett och lära dig mycket om många olika IT-discipliner.
Arbetet kommer främst att vara dagtid mellan 08:00-17:00.
Vid tillfällen kan arbetspass skifta mellan dag, kväll och natt där du arbetar sju dagar följt av sju dagar ledigt. Arbetspassen kan se ut som följande: 7 x 06:00-15:30, 7 x fripass, 7 x 21:00-06:30, 7 x fripass, 7 x 13:00-22:00, 7 x fripass.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenheter
  • Tidigare erfarenhet eller har insikt i Major Incident-processer
  • Mycket goda kunskaper inom Linux
  • Goda kunskaper inom Mac OS, smartphones, nätverk och PC
  • Förståelse för AD och VMware
  • Meriterande med kunskap inom programmering
  • Mycket god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi söker dig som trivs i att arbeta brett inom IT och har viljan att lära dig nya saker. Då du kommer att leda den operativa IT-krishanteringen för en global koncern ser vi att du är självgående och ansvarstagande. Rollen innebär mycket kundkontakt vilket gör att vi ser att du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov ur ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, en god problemlösningsförmåga och tar initiativ till förbättring av processer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: NOC, nätverk, server, drift, övervakning, system, Linux, Stockholm, NOC-tekniker, teknik, media, IT, drifttekniker, support, 2nd line, Mac OSX, first line, second line, Schibsted
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!