Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

NOC / tekniker / Nätverk

NOC / tekniker / Nätverk

Bravura söker nu NOC-tekniker till ett av de ledande företagen inom telekombranschen. Vi söker dig som har ett gediget intresse för nätverk och som vill utvecklas inom IT- och telekombranschen.

Om företagetFöretaget är en av Sveriges ledande telekomleverantörer och erbjuder kommunikationslösningar mot företagskunder i Norden. De har sitt huvudkontor i Stockholm och lokala kontor runt om i hela landet.

ArbetsuppgifterI rollen som NOC-tekniker blir du en del av företagets Network Operation Center-avdelning. Som NOC-tekniker arbetar du med övervakning av kundernas system, nätverk och servrar. Om larm inkommer ansvarar du för att lösa ärendet genom felsökning och åtgärd. Uppstår mer komplexa ärenden lämnar du över arbetet till företagets tekniker.

Formella krav
  • Utbildning inom IT/nätverk/kommunikation/säkerhet
  • Grundläggande kunskaper inom nätverk
  • Kunskaper inom OSI-modellen och kan utföra felsökning utifrån densamma
  • Certifieringar inom Cisco är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/service desk är meriterande
Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: NOC, nätverk, ISP, telekom, Cisco, HP, Juniper, helpdesk, Stockholm, Windows, server, drift, övervakning, eskaslering, system
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Bravura finns jobb både för dig med erfarenhet och för dig i början av karriären. Bravura hjälper företag över hela Sverige med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet. Vi särskiljer oss genom vårt stora engagemang och vår dedikation till att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi tror på att ständigt försöka förenkla och förbättra rekryteringsprocessen för alla parter genom att vara flexibla och snabba, men samtidigt erbjuda ett engagerat och personligt bemötande. På detta sätt kan vi garantera ett lyckat rekryteringsresultat för både företag och kandidat.