Nätverkstekniker till Impel IT

Nätverkstekniker till Impel IT

Har du grundläggande kunskap inom nätverk och vill arbeta i en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter? Lockas du dessutom utav möjligheten att arbeta i en organisation som präglas utav effektiva beslutsvägar och god kamratanda? Ta då chansen och sök tjänsten som nätverkstekniker till Impel IT.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Impel IT.

Om företagetImpel IT är det lilla konsultbolaget med det stora hjärtat. Företagets fokus ligger på IT-infrastruktur och särskilt på nätverk, säkerhet samt ADC. Kompetensen är tung och certifieringarna många på dessa områden. Impel IT erbjuder flexibla och skräddarsydda anställningsformer som gör de unika i branschen.
Företaget tror på att glada och nöjda medarbetare ger glada och nöjda kunder vilket är deras drivkraft. De har som vision att ständigt driva utvecklingen framåt vare sig det gäller den tekniska och sociala kompetensen hos enskild medarbetare eller kundens IT-miljö. De anställda är företagets viktigaste tillgång och något som aldrig kommer att förändras, vilket Impel IT värdesätter högt.
Du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget både vad avser dina enskilda arbetsuppgifter men även genom utbildning och diverse certifieringar.

ArbetsuppgifterI rollen som nätverkstekniker ligger stort fokus på att leverera hög kvalitet och service gentemot användarna. Arbetsuppgifterna varierar med allt från felsökning av användares trådlösa nätverksanslutning, felsökning och felanmälan av en krånglig förbindelse, konfigurering av en ny brandvägg eller reservation av några IP adresser i ett DHCP scoop.
Tar du ett ägandeskap över din individuella utveckling finns det på företaget otroligt mycket att lära och utvecklas inom med stor uppmuntran från din arbetsgivare.
Du tillhör ett glatt team på företagets NOC-tjänst som består av juniora nätverkstekniker och seniora nätverksspecialister som de alla arbetar tillsammans för att hjälpa varandra.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Grundläggande nätkunskaper
  • Meriterande med CCNA - certifiering
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team varför det är viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Vidare är du uppmärksam och tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Slutligen är du nyfiken på att lära och motiveras av att påverka din egen utveckling framåt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid denna rekryteringsprocess.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:NOC, NOC-tekniker, nätverkstekniker, supporttekniker, IT, CCNA, Cisco, konfigurering, nätverk, Solna, Stockholm, heltid, Impel IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!