Nätverkstekniker / IT-infrastruktur / Drifttekniker

Nätverkstekniker / IT-infrastruktur / Drifttekniker

Har du gedigen och bred erfarenhet inom IT-infrastruktur? Har du kunskap inom brandvägg och säkerhet? Hos Carnegie ges du möjlighet att utvecklas och få arbeta med modern teknik.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Carnegie.

Om företagetIdéer, kunskap och kapital!

Carnegie sammanför investerare, entreprenörer, företag, institutioner och privatpersoner för att tillsammans skapa innovativa produkter, nya arbetstillfällen, privata förmögenheter och ett samhälle i utveckling.

I över 200 år har Carnegie haft en central position inom nordiskt näringsliv. Under 1800-talet som handelshus. Sedan ett sekel tillbaka som finansiell rådgivare. Carnegie är marknadsledare inom Investment Banking, Securities och Private Banking i Norden. Med omkring 600 erfarna och engagerade medarbetare vägleder Carnegie sina kunder till bättre affärer. En mötesplats för idéer, kunskap och kapital, för investerare och investeringsmöjligheter.

Carnegie har fokus på IT och idag har IT-avdelningen ambitionen att växa framåt därav vill de nu rekrytera en ytterliga Nätverkstekniker. De har satsar mycket på att utveckla IT-avdelningen samt den interna IT-infrastrukturen.

ArbetsuppgifterI rollen som nätverkstekniker tillhör du infrastruktur och ett team om nio personer. Ni arbetar tillsammans med att ansvara för drift, underhåll, övervakning och förvaltning av brandväggar, kablerade och trådlösa nätverk, datorhallar och infrastruktur internt hos Carnegie. Dina arbetsuppgifter innebär att arbeta brett med installation, konfigurering, felsökning och löpande administration. Du arbetar även inom områden som internetaccesser, WAN och switchmiljöer. Det förekommer även arbete inom hårdvara såsom installation, kablering och konfigurering. Som nätverkstekniker arbetar du även till stor del med IT-säkerhet vilket innebär att följa upp misstänkta aktiviteter och utreda därefter samt hantera olika typer av säkerhetslösningar.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet inom IT-infrastruktur; bl.a. vana av datorhallar/externa datacenter
  • Erfarenhet av driftande support
  • Erfarenhet av från administration och konfiguration av switchar och trådlösa nätverk
  • Erfarenhet av kritisk företagsmiljö
  • Erfarenhet av att ha arbetat med brandväggar; mycket goda kunskaper i TCP/IP och erfarenhet av att ha arbetat inom en någorlunda stor miljö
  • Erfarenhet av ITIL-arbetssätt (Incident-, Change-, Problem management etc)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av WAN-tjänster mycket god förståelse för IT-säkerhet, tidigare relevant arbete inom molntjänster
Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du ständigt får utvecklas. Att ta egna initiativ ser du som motiverande och du har viljan samt intresset att hjälpa andra. Din styrka är att lösa problem och oavsett komplexitet på dessa så behåller du ett lugn under processens gång. Vidare visar du på en mycket god kommunikativ förmåga då du många gånger har direkt kontakt med användaren. Du trivs att samarbeta tillsammans med andra och hjälper gärna en kollega i arbetet. Slutligen är du en driven person som strävar efter att utvecklas både i din person och i din profession på Carnegie dagligen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, (resor kan förekomma, någon gång per år, inom Sverige, Norden och London/New York)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverkstekniker, infrastruktur, support, it-tekniker, drifttekniker, nätverk, network, cisco, brandvägg, säkerhet, säkerhetsspecialist, Carnegie, övervakning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!