Nätverksadministration / Drift / NOC

Nätverksadministration / Drift / NOC

Vi söker dig som gärna har en eftergymnasial nätverksutbildning och vill jobba med drift och administration som NOC-Tekniker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Vi söker även en student inom nätverk eller annan relevant utbildning som skulle vilja arbeta deltid med samma arbetsuppgifter som ovan. Skriv gärna "Student" i motiveringen vid ansökan.

Om företagetFöretaget är en internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande förbrukarna av data- och telekommunikation. De har ett väl utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modernt teknik och den personliga servicen.

ArbetsuppgifterI rollen som NOC-tekniker arbetar du med driftövervakning samt administrationen kring detta. Arbetsuppgifterna innebär bla annat göra efteranalyser när det sker avbrott, larm eller nätverk som går ner. Du ansvarar för att felsöka samt även skriva loggar samt rapporter gällande incidenterna och informerar kunden.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverk eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Kunskap om TCP/IP och Ethernet
  • Meriterande med kunskap inom C# och Phyton
  • Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska
För att lyckas i rollen som NOC-tekniker tycker du om att ta egna initiativ på arbetsplatsen och är duktig på att slutföra de idéer som du får chansen att genomföra. Problemlösning är din grej och du håller dig lugn i kritiska situationer som kan uppstå i ditt arbete. Därtill tycker om att arbeta i grupp och vill gärna ha kollegor omkring dig när du arbetar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Telekom, data, data/it, nätverk, kommunikation, systemövervakning, NOC, övervakning, felsökning, support, TCP/IP, Ethernet, Uppsala, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!