Montör till Nordic Auto El

Montör till Nordic Auto El

Är du bra på problemlösning, har goda el-kunskaper och ett intresse för bilar? Kanske gillar du att mecka med din egen bil eller har tidigare erfarenhet av montering. Sök till tjänsten som montör redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordic Auto El.

Om företagetNordic Auto El är ett dotterbolag till KFA Group A/S, ett familjeägt företag som grundades för ca 40 år sedan. De har ca 4,500 avtalskunder på deras verkstäder och är ackrediterade av SWEDAC i Sverige sedan år 2000. Det passerar närmare 10,000 bilar i deras verkstäder årligen. Nordic Auto El arbetar med olika bilelektroniklösningar för enskilda fordon till små och stora fordonsflottor. Idag är de ca 25 anställda med en stor samlad kunskap omkring bilelektronik, installationer och tillbehör. De har verkstäder i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm kommer du tillhöra ett team med 6 montörer och en verkstadschef.

ArbetsuppgifterJobbet som montör på Nordic Auto El är en mycket viktig funktion i verksamheten då du är företagets ansikte ut mot kunderna gällande relationer och kvalitet på arbete. Du kommer att ingå i ett team där du tillsammans med dina kollegor bär ansvaret för att de uppsatta mål som efterfrågas genomförs. I rollen som montör är din huvudsakliga arbetsuppgift att självständigt och tillsammans med kollegor montera påbyggnad utan ritning. Du förväntas lära dig samtliga installationsuppgifter som förekommer på verkstaden. Med rätt attityd och värdegrund finns goda utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:
  • Montering, service och besiktning av taxameterutrustning
  • Montering av alkolås, skolskyltar med mera i taxibilar
  • Övrig montering av vanligt förekommande produkter på företaget
  • Fleet Management system
  • Kundkontakt innan och efter genomförd åtgärd
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • B-körkort, meriterande med C-körkort
  • Meriterande med erfarenhet av montering av bilinredning och elektronik
För att trivas i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i såväl grupp som självständigt. Du värdesätter och strävar efter att göra ditt bästa för att uppnå verksamhetens mål. För att uppnå det ser vi att du är initiativtagande, noggrann och besitter ett kvalitetsmedvetet tänk. Du är lösningsorienterad och strävar alltid efter en mycket hög kvalitet på ditt arbete. Vidare ser vi att du är serviceminded och en skicklig kommunikatör eftersom du i rollen kommer att arbeta nära våra kunder.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, bilinstallationer, mekanik, teknik, installationer, installation, felsökning, bilinredning, montera, heltid, stockholm, kista, Nordic Auto El
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!