Montör till HÄLLDE

Montör till HÄLLDE

Är du en noggrann och kvalitetsmedveten person som har ett tekniskt intresse? Gillar du att arbeta med händerna och har ett öga för detaljer? Här erbjud du en roll som montör hos ett världsledande företag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att HÄLLDE har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och HÄLLDE en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetHÄLLDE är ett världsledande företag inom utveckling och tillverkning av matberedningsmaskiner för professionellt bruk. Deras fokus ligger på att bland annat upprätt hålla hög kvalitet, säkerhet, kapacitet samt att skapa bästa skärresultat. HÄLLDE startades 1941 och har i hela åtta decennier tillverkat matberedningsmaskiner.

ArbetsuppgifterDin huvudsakliga arbetsuppgift innebär att montera maskinerna från start till slut. Du kommer arbeta med i alla olika led från grovmontering till finmontering. Du genomför tester och kontroller av maskinerna. Du kommer arbeta med att montera olika maskiner i sortimentet, vilket innebär att du hanterar med olika typer av material och verktyg utefter beställning. Arbetet präglas av kvalitet och noggrannhet som genomlyser varje steg i monteringen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasiekompetens
  • Goda kunskaper i Svenska både tal och skrift
  • Tekniskt intresse
  • Meriterande om du har tidigare erfarenheter av montörsyrket
I denna process lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som montör tror vi att du är kvalitetsinriktad och noggrann. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Sökord: Montör, HÄLLDE, Montering, Mekaniker, Kista, Stockholm, Heltid,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!