Montör / svarv / fräs till världsledande System 3R International AB

Montör / svarv / fräs till världsledande System 3R International AB

Har du erfarenhet av montering i mindre skala och har arbetat med svarv och fräs? Vi söker dig som har förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och som vill arbeta på ett världsledande företag inom tillverkande industri där personalens välmående är i stort fokus.

Om företagetSystem 3R International AB ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder med fokus på verktyg och automationsutrustning för verkstadsmaskiner och form- och verktygsframtagning. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Som montör arbetar du ifrån din egna station, jämsides ditt team, men är integrerad i den övriga rörelsen och dina kollegor från andra arbetsgrupper.

Här erbjuds du som har ett starkt tekniskt intresse en tjänst där du omges av kompetenta kollegor i ett väletablerat företag.

ArbetsuppgifterI rollen som montör är du en viktig del av verksamheten och arbetar huvudsakligen med montage av System 3Rs verktygsystem. Se länk för exempel på våra produkter som tillverkas och monteras: https://www.gfms.com/s3r/en/products/tooling.html
Arbetsuppgifterna kan variera mellan standard- och specialmontage där du tar fram uppdrag utifrån en prioritetslista i det interna affärssystemet. Därefter ansvarar du för montage och precisionsbearbetning av produkt utifrån befintlig ritning. Vidare är du delaktig i att kontrollera produkten för att säkerställa kvalité och funktion. Du är även ansvarig för de svarv- och fräsrelaterade ändringar som efterfrågats vid kundanpassade beställningar. Vid behov är du även delaktig i arbetet på andra arbetsstationer.

Formella krav
  • Erfarenhet av montering inom verkstadsindustrin
  • Erfarenhet av svarv och fräs (manuella maskiner)
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Kunskap i handhavande av mätdon så som mikrometer, höjdmätare, mätklocka, etc.
  • Datorvana
  • Meriterande med erfarenhet av affärssystem SAP
  • Tekniskt intresse
I rollen lyckas du som tycker om att arbeta fokuserat och noggrant. Du är kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta under ansvar. Här trivs du som vill vara en del av ett sammansvetsat team där du bidrar med positiv energi till dina kollegor. Du trivs i en flexibel roll och tvekar inte att hugga tag när dina kollegor behöver hjälp.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos System 3R. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Vällingby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, industri, CAD, SAP. ritläsning, montering, Stockholm, heltid, svarv, fräs
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.