Montör / Elmontör / Installatör

Montör / Elmontör / Installatör

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta med montering? Som elmontör får du möjlighet att utnyttja din tekniska kompetens och samtidigt vara en del av ett trevligt team.

Om företagetFöretaget har varit en stark aktör inom elbranschen sedan 1980-talet och utgör idag ett dotterbolag till ett större moderbolag. Företaget har idag fastigheter med omfattande kontor, lager och verkstad i flera städer. Företaget har ett komplett program av internationellt erkända produkter och tjänster inom elkraft och eldistribution. Flexibla lösningar och spetskompetens förenat med korta leveranstider gör oss till en kunnig och uppskattad samarbetspartner.

ArbetsuppgifterTjänstens huvuduppgift innebär montering av ställverk, el-och automatiksskåp. Du arbetar med att läsa ritningar och utifrån dessa bygga olika automatikskåp. Kringliggande arbetsuppgifter kan förekomma och du ska trivas med möjligheten att få stödja och hjälpa arbetet framåt. Du jobbar i ett montörsteam i nära samarbete med både konstruktörer och projektledare.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med inriktning el eller automation
  • Erfarenhet av montagearbete
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom ställverk, elcentraler och ritningsläsning inom el (meriterande)
Vi ser att du är en positiv och öppen person som inte är rädd för att ta i på arbetet. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta självständigt men att du samtidigt tycker om den sociala kontakten med kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse samt är lösningsfokuserad och dedikerad till arbetet du utför.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Skarpnäck, Stockholm

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, ställverk, elektriker, el, elskåp, Stockholm, heltid, automation, montage, installatör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.