Montör / Elmontör / Installatör till Sebab

Montör / Elmontör / Installatör till Sebab

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta med montering? På Sebab får du möjligheten att utvecklas i din roll som montör tillsammans med ett team som präglas av gemenskap och teamkänsla.

Om företagetSEBAB AB etablerades 1987 och är från början privatägt och har varit en stark aktör inom elbranschen sedan dess. SEBAB AB var tidigare moderbolag för verksamheten i Sverige, men är idag ett dotterbolag inom Harju Elekter Group med fastigheter omfattande kontor, lager och verkstad i Malmö, Stockholm och Borlänge.

SEBAB har ett komplett program av internationellt erkända produkter och tjänster inom elkraft och eldistribution. Flexibla lösningar och spetskompetens förenat med korta leveranstider gör oss till en kunnig och uppskattad samarbetspartner.

ArbetsuppgifterTjänstens huvuduppgift innebär montering av ställverk, el-och automatiksskåp. Du arbetar med att läsa ritningar och utifrån dessa bygga olika automatikskåp. Kringliggande arbetsuppgifter kan förekomma och du ska trivas med möjligheten att få stödja och hjälpa arbetet framåt. Du jobbar i ett montörsteam i nära samarbete med både konstruktörer och projektledare.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning med inriktning bygg, snickare, el, teknik
  • Erfarenhet inom ställverk, elcentraler och ritningsläsning inom el
  • Svenska i tal och skrift
I rollen som montör är rätt inställning och engagemang avgörande, och vi tror att om du har det kommer du lyckas bra i rollen även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet Vi ser att du är en positiv och öppen person som inte är rädd för att ta i på arbetet. Det är viktigt att du är bekväm med att jobba självständigt men samtidigt tycka om den sociala kontakten med kollegor. Du har ett stort tekniskt intresse samt är lösningsfokuserad och dedikerad till det du gör.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Sebab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sebab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.