Montör / El till Maxel AB

Montör / El till Maxel AB

Har du ett intresse för el och teknik? Har du dessutom möjlighet att starta en ny tjänst omgående? Maxel erbjuder dig en möjlighet att bli del av ett sammansvetsat team och företag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Maxel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Maxel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMaxel är en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem. Företagets belysningssortiment innefattar bland annat belysning för hem och offentlig miljö. Företaget har ett stort kvalitetsfokus och följer samt utvecklar ständigt de senaste tekniska lösningarna inom belysningsteknik. Maxel är ett familjeföretag med en historia från tidigt 30-tal.

ArbetsuppgifterI tjänsten som montör hos Maxel arbetar du med att montera olika typer av driftdon och belysningsarmaturer. Du arbetar utefter inkommande order från kund och monterar sedan klart hela beställningen innan det skickas vidare till elektrikern, som slutför montaget på plats. Du arbetar tillsammans i ett team med ytterligare två personer och inledningsvis får du en gedigen utbildning i arbetet.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot el/teknik
  • Intresse för el och teknik
  • Tidigare erfarenhet från praktiskt arbete, exempelvis som montör eller liknande är starkt meriterande
  • Flytande i svenska i tal och skrift
För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du har en vilja att lära dig och att du bidrar med en positiv stämning till dina kollegor. Vidare trivs du att arbeta tillsammans med kollegor och kan hålla en god struktur i ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Spånga, norra Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: el, montör, montering, kort uppdrag, konsult, heltid, sommar, utbildning, montage, driftdon, belysningsarmaturer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!