Montör / El till Karossan

Montör / El till Karossan

Har du ett intresse för el och teknik? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta som montör? Hos Karossan erbjuds du en utvecklande roll i ett team som präglas av gemenskap och energi.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Karossan har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Karossan en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetKarossan Invest AB är idag ett av landets ledande specialister på bilinredningar och byggnationer. De utför alla slags montage, svets-, plåt-, plast- och lackarbeten samt elinstallationer. Företaget startade 1944 som ett snickeri med Scania som största kund - man byggde helt enkelt lastbilshytter i trä. I takt med att bilindustrin gick framåt utvecklades också Karossan. Fler kunder har tillkommit och uppdragen har blivit bredare och mer komplicerade.

På Karossan arbetar idag cirka 30 personer med verksamheten förlagd i Södertälje. De flesta uppdragen får dem genom återförsäljare eller generalagenter. Bland deras kunder finns Mercedes, Försvaret, Polisen, Relacom, Räddningstjänsten, svenska Volkswagen, Sveriges Television och Telia.

ArbetsuppgifterSom montör hos Karossan arbetar du med ombyggnationen av fordon. Dina arbetsuppgifter är varierande och består bland annat av montering, dra kablar, samt enklare servicearbeten. Du ingår i ett team på 7 personer där du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor att extrautrusta nya fordon. Du läser elscheman, ritningar samt hänvisningar och monterar utifrån dem.

Du arbetar måndag-fredag, arbetstider är mellan 06.45-15.45.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot el/teknik
  • Erfarenhet av likvärdigt arbete som montör, elektriker, snickare eller annat praktiskt arbete är meriterande
  • Förståelse för elscheman
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Till denna tjänst söker vi dig som är ansvarstagande och prestigelös. Vi ser att du är social, trivs med att arbeta i grupp och har en vilja att bidra till ett samarbetsinriktat och gott arbetsklimat. Vidare kräver arbetet både noggrannhet och en god struktur då beställningar måste bli utförda korrekt. Du är redo att utvecklas och är inte rädd för att sätta dig in i nya tekniska områden.

Övrig information
Start: Efter sommaren
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Karossan, Montör, el, bilar, fordon, elektriker, heltid, polisbilar, skåpbilar, militärbilar, Södertälje, teknik, montera
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!