Junior Mjukvaruutvecklare / Civilingenjör / Matlab / Fordonsbranschen

Junior Mjukvaruutvecklare / Civilingenjör / Matlab / Fordonsbranschen

Är du en junior eller senior civilingenjör med goda kunskaper inom mjukvaruutveckling? Har du ett intresse för teknik och elektronik? AVL söker dig som vill vara med och utveckla framtidens fordon.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AVL.

Om företagetAVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har mer än 11 500 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över, med utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten.

AVL söker nu en motiverad mjukvaruutvecklare till deras mjukvaru-team som nu flyttar in i ett nyrenoverat kontor på Liljeholmen.

ArbetsuppgifterSom mjukvaruutvecklare på AVL arbetar du med avancerad teknik i samarbete med experter i det globala AVL-teamet och deras framgångsrika kunder. Du kommer att stödja kunder i utvecklingsprojekt av motor-, transmissions- och fordonssystem. Du levererar högkvalitativ mjukvara för inbyggda system samt förvaltar och utvecklar styrsystem med hjälp av simuleringsverktyg såsom exempelvis Matlab och Simulink. Vidare är du ett tekniks stöd internt i projekt samt till stöd till kunder. Variationen i projekten innebär att du arbetar både in-house och i kundens lokaler.

Möjliga uppgifter är bl.a. algoritmutveckling, modellbaserad design av styrenheter för olika komponenter i fordonet, I/O av inbyggda system och design av komplexa fordonsfunktioner.

Formella krav
  • Civilingenjörs-/Mastersutbildning i teknisk fysik, mjukvaruutveckling eller liknande
  • Erfarenhet av Matlab/Simulink
  • Erfarenhet av C/C++, Python eller liknande programmeringsspråk
  • Genuint intresse av teknik kopplat till fordon och dess system
  • Engelska i tal och skrift. Svenska är meriterande
Meriterande
  • Erfarenheter av teknisk styrning och produktutveckling, gärna inom SoP, modellbaserad eller C-baserad utveckling
  • Erfarenhet av Agila metoder
  • Erfarenhet av utvecklingsverktyg som ETAS INCA, trace32, PTC Integrity, ATI Vision
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och elektronik i motorer, elektriska enheter, inbyggda system, säkerhet och/eller fordon. Du har mycket god social och kommunikativ förmåga och har viljan att lära dig samt dela med dig av dina kunskaper. Du tar ansvar för dina kunder och arbetsuppgifter. Du drivs av att hitta lösningar på problem och är inte rätt för att ta dig an utmaningar.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Liljeholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, mjukvaruutveckling, systemutveckling, programmering, C, C++, Simulink, Matlab, fordonsbranschen, teknik, heltid, Stockholm, ETAS INCA, trace32, PTC Integrity, ATI Vision
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!