Miljökonsult / Miljöutredare till Licab

Miljökonsult / Miljöutredare till Licab

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom miljöområdet med miljöutredningar och tillståndsärenden? Vill du dessutom vidareutvecklas i rollen på ett familjärt bolag där du erbjuds stora möjligheter för personlig utveckling? Hos Licab får du chansen att ta ett större ansvar med möjligheten att bredda dina kunskaper.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Licab.

Om företagetLicab är ett mindre, familjärt bolag med stora kompetensresurser. De erbjuder nischad spetskompetens för projekt inom infrastruktur, industri och samhälle. Licab grundades 2007 med intentionen att jobba mot infrastrukturprojekt inom offentlig sektor. Genom åren har bolagets affärsidé och modell utvecklats, och Licab erbjuder nu tjänster för projekt även inom industri och samhälle. Licab arbetar nära kunden och har alltid projektets bästa för ögonen. De är kända för deras förmåga att förstå kundens utmaningar och vad de egentligen behöver samt har en stor variation på typer av kunder. Alltifrån mindre företag till stora offentliga organisationer, exempelvis Trafikverket, Vattenfall och LKAB för att nämna några.

Licab har idag omkring 60 medarbetare och finns representerade med kontor i Luleå, Piteå, Kalix, Gällivare, Kiruna och Stockholm. På kontoret i Stockholm arbetar du i tillsammans med sex andra kollegor men Licab har ambitionen att växa ytterligare.

ArbetsuppgifterI rollen som miljökonsult arbetar du i en bred och varierande roll där ditt huvudsakliga fokus är att arbeta med miljöfrågor. Du arbetar inom samtliga skeden och i olika typer av projekt med alltifrån planering, utredning, projektering, byggande och miljöledning. Vanligt förekommande är att du blir tidigt involverad i projekten, vid planprocessen, och är drivande och ansvarar för miljöaspekten. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat rådgivning och lagtolkning, handläggning av myndighetsärenden, tillstånd och anmälningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar och inventeringar, miljökrav vid upphandling, projektering och byggande, riskanalyser, upprättande av miljöplaner, revisioner, miljöuppföljning och rapportering.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis högskoleingenjör/civilingenjör inom miljöområdet
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som trivs med att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt kan styra din arbetsdag. Du är van att arbeta kundorienterat och trivs i en roll där du förväntas att ge god service, skapa relationer och sträva efter att uppnå goda resultat. Slutligen lägger du stor vikt vid att leverera ett kvalitativt arbete och strävar ständigt efter en god slutprodukt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Miljöingenjör, miljökonsult, miljö, konsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljöutredare, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!