Mikrobiolog sökes till läkemedelsföretaget APL

Mikrobiolog sökes till läkemedelsföretaget APL

Har du studerat inom mikrobiologi eller arbetat på laboratorium? Nu söker vi dig som vill fortsätta att arbeta med analyser av läkemedelsprodukter och råvaror.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst sex månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos APL. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetAPL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på www.apl.se

APL är ett företag som befinner sig i en spännande fas där företaget gått från att vara en del av ett monopol till att utvecklas till ett framgångsrikt företag på en konkurrensutsatt marknad. APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. De ledord som APLs chefer och medarbetare arbetar efter är värderingarna; affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande. För att du ska trivas hos APL bör dessa värderingar även vara dina ledord.

ArbetsuppgifterRollen som Mikrobiolog vid APL:s QC-avdelning innebär praktiskt arbete med mikrobiologisk kvalitetskontroll av läkemedelsprodukter och hygien. Du arbetar självständigt i labbmiljö i ett team om ca 10 mikrobiologer och kemister samt utför främst analyser av sterilitetstest och hygienanalyser. Allt arbete utförs enligt GMP och klädkrav förekommer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk examen med mikrobiologisk inriktning
  • Mycket god kunskap i svenska, i både tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete i laboratorium (meriterande)
  • Erfarenhet av mikrobiologiskt analysarbete (meriterande)
  • Erfarenhet av GMP (meriterande)
Utöver ovan nämnda krav ser vi att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person som har struktur i ditt arbete. Du har tålamod och förstår vikten av att följa tydliga instruktioner och dokumentation. Du har en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga. Därtill har du förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungens Kurva
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mikrobiolog, biolog, läkemedel, läkemedelsföretag, mikroorganismer, analys, GMP, kvalitetskontroll, råvaror, heltid, Stockholm, life science
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!