Mikrobiolog sökes till läkemedelsföretag

Mikrobiolog sökes till läkemedelsföretag

Har du studerat inom mikrobiologi eller arbetat på laboratorium? Nu söker vi dig som vill fortsätta att arbeta med analyser av läkemedelsprodukter och råvaror.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är en av de ledande kontraktstillverkarna inom Life science i Sverige och en av de största tillverkarna av extemporeläkemedel i Europa. Tillverkning och utveckling av läkemedel sker på företagets anläggningar i Sverige. De bedriver produktion, laboratorieverksamhet och produktutveckling. Företagskulturen präglas av god sammanhållning och familjär stämning. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterRollen som Mikrobiolog vid företagets QC-avdelning innebär praktiskt arbete med mikrobiologisk kvalitetskontroll av läkemedelsprodukter och hygien. Du arbetar självständigt i labbmiljö i ett team om ca 10 mikrobiologer och utför främst analyser av sterilitetstest och hygienanalyser. Allt arbete utförs enligt GMP och klädkrav förekommer.

Formella krav
  • Akademisk examen med mikrobiologisk inriktning
  • minst 2 års erfarenhet av arbete i laboratorium
  • Erfarenhet av mikrobiologiskt analysarbete (meriterande)
  • Erfarenhet av GMP (meriterande)
  • Mycket god kunskap i svenska, i både tal och skrift
Utöver ovan nämnda krav ser vi att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person som har struktur i ditt arbete. Du har tålamod och förstår vikten av att följa tydliga instruktioner och dokumentation. Därtill har du förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungens Kurva
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mikrobiolog, biolog, läkemedel, läkemedelsföretag, mikroorganismer, analys, GMP, kvalitetskontroll, råvaror, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!