Menyplanerare till Middagsfrid / Axfood

Menyplanerare till Middagsfrid / Axfood

Har du ett brinnande intresse för mat och erfarenhet från menyplanering? Beskriver du dig som flexibel och nytänkande? Middagsfrid erbjuder dig en roll i en förändringsbenägen miljö med möjlighet att påverka dess fortsatta utveckling framåt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Middagsfrid har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Middagsfrid en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetVill du vara en del i att forma hur miljoner människor i världen äter? Middagsfrid revolutionerade den svenska matbranschen när de 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med deras passion för riktigt bra mat vill de hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen. Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, provlagas alla recept i deras provkök. Middagsfrid är en del av Axfoodkoncernen.

ArbetsuppgifterI rollen som Menyplanerare på Middagsfrid tillhör du ett team på tre personer som ansvarar för att skapa menyer för de 8 matkassar som finns hos Middagsfrid. Du agerar produktägare där du primärt ansvarar för dina egna kassar vilket innebär att du lägger menyer baserat på en bra variation och säsongsbaserade råvaror samt provlagar för att utveckla recept. Vidare omvärlds-bevakar du för att nå upp till kundernas förväntan samt för att säkerställa att Middagsfrid ständigt arbetar för ett minimerat matsvinn. Vidare ansvarar du för budgetering, inspirations- och nulägesanalyser samt konceptutveckling av matkassarna och dess innehåll.

I rollen arbetar du med alla typer av livsmedel, det är därför viktigt att du känner dig bekväm med detta. Du samarbetar tätt tillsammans med övriga parter inom Middagsfrid och rapporterar till affärsområdeschef.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet av en roll som innehåller likvärdiga arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office 365
Meriterande
  • Kunskap i InDesign
  • Erfarenhet från projektledning
För att trivas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för livsmedel, matlagning och drivs av att arbeta kreativt. Då Middagsfrid befinner sig i en förändringsresa med hög utvecklingstakt är det viktigt att du är förändringsbenägen och prestigelös i ditt arbete. Vidare ser vi att du besitter modet att våga ifrågasätta, komma med nya idéer samt är innovativ i dina förslag till nya lösningar. Slutligen ser vi att du är positiv och noggrann som person där du alltid strävar efter att uppnå bästa möjliga resultat.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mat, livsmedel, menyplanering, kost, InDesign, matkasse, planering, Middagsfrid, Axfood, budgetering, nulägesanalys
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!