Mekanikkonstruktör till AFRY

Mekanikkonstruktör till AFRY

Vill du arbeta i en omväxlande och bred roll? Som mekanikkonstruktör hos AFRY får du möjligheten att bredda din erfarenhet och kunskapsbank i en kundnära roll.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att AFRY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AFRY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAFRY är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. Idag har AFRY ca 16 000 medarbetare och kontor i mer än 50 länder världen över, allt från Brasilien till Vietnam. AFRY består av fem divisioner; Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. På AFRY är de passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. De tror nämligen att om du har roligt på jobbet så presterar du bättre. De vill vara din ideala arbetsgivare och de förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vidare är deras arbete med mångfald och inkludering ständigt pågående. De är övertygade om att en mix av personligheter och bakgrunder gör dem ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Du blir en del av ett team på 11 personer som innefattar andra mekanikkonstruktörer, automationsingenjörer och elkonstruktörer.

ArbetsuppgifterSom mekanikkonstruktör hos AFRY är dagarna omväxlande, både sett till arbetsuppgifter och de projekt du ingår i. I rollen har du mycket kundkontakt genom hela arbetsprocessen. Du bokar kundmöten, tar in offerter från underleverantörer och presenterar koncept för slutkund. En vanlig dag kan innebära att en förfrågan kommer in från kund, följt av att du bokar in kundmöten för att sedan skissa på koncept i CAD.
Projekten du arbetar i skiljer sig i omfattning. De mindre uppdragen kan exempelvis handla om enklare lyftverktyg och de större kan vara mer omfattande produktionsutrustningar. I de större projekten bedrivs arbetet korsfunktionellt där även automationsingenjörer samt elkonstruktörer kan vara med i samarbetet.

Formella krav
  • Högskoleingenjör inom relevant område exempelvis maskinteknik, alternativt yrkeshögskoleutbildning som CAD-konstruktör
  • Tidigare teknisk erfarenhet
  • Kunskaper i CAD-program
  • God teknisk förståelse och ett stort intresse för mekanik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person med en god kommunikativ förmåga. Vidare är du också en affärsmässig och relationsskapande person, med en känsla för att leverera god service. Slutligen har du ett strukturerat arbetssätt och en vana av att hantera flera uppgifter parallellt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!