Medicinteknisk säljare till Cellab Nordia

Medicinteknisk säljare till Cellab Nordia

Har du tidigare erfarenhet från att arbeta som medicinteknisk säljare och är redo för att ta nästa steg i karriären? Cellab söker nu en driven Medicinteknisk säljare som vill arbeta gentemot den svenska vården över hela landet.

Om företagetCellab Nordia AB grundades för 12 år sedan och de marknadsför och säljer samt genomför service av instrument och förbrukningsvaror inom histologi/patologi. Deras kunder finns huvudsakligen i Sverige inom såväl kliniska laboratorier som forskningslaboratorier där representerade av klinisk forskning, läkemedel, bioteknik, livsmedel och kvalitetssäkring.

De arbetar nära kunder och leverantörer för att utveckla nya produkter och nya servicelösningar. De skapar ett mervärde för deras kunder genom att se till att de alltid har teknologi- och applikationskunskap.

Produktsortimentet består av marknadsledande instrument och förbrukningsvaror inriktat mot patologi, histologi, cytologi, cell- och molekylärbiologi.

ArbetsuppgifterSom medicinteknisk säljare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att bearbeta organisationer inom histologi/patologi i hela Sverige. Tjänsten innebär att du självständigt och strukturerat bearbetar potentiella och befintliga kunder inom segmentet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra kundbesök över hela Sverige som syftar både till befintlig kundvård och nykundbearbetning. Som säljare ansvarar du för hela säljcykeln från att identifiera ett behov, skapa och följa upp offert till att hjälpa kund att komma igång med produkten ute hos dem.

I tjänsten förekommer resor över hela Sverige och du har därför tillgång till tjänstebil.

Formella krav
  • Minst ett par års erfarenhet av teknisk försäljning
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av försäljning av medicinsk utrustning
  • Branscherfarenhet från histologi/patologi
  • Erfarenhet av projektförsäljning
För att trivas i rollen är du är en nyfiken person som gärna tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du är van vid att arbeta självständigt och du trivs i en arbetsmiljö som präglas av resultatfokus i och med din förståelse för affärer. Som person är du trygg i sociala sammanhang och har lätt för att förklara komplexa saker på ett pedagogiskt sätt. Vidare motiveras du av att arbeta med meningsfulla arbetsuppgifter för att bidra till en förbättrad sjukvård.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sollentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.