Mediasäljare / SEO Säljare / Innesäljare / till Solution Group

Mediasäljare / SEO Säljare / Innesäljare / till Solution Group

Har du erfarenhet av försäljning och ett intresse för att göra framgångsrika affärer? Är du prestationsinriktad och motiveras du av att jobba med snabba säljcykler? Hos Solution Group erbjuds du en möjlighet att utvecklas både erfarenhetsmässigt, karriärmässigt och lönemässigt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Solution Group.

Om företagetSolution Group är en fullservicebyrå, proffs på design/utveckling av e-handel samt hemsidor. De har 10 års erfarenhet inom SEO, med mycket goda resultat i ryggen som de är stolta över. Bolaget startades 2012 och är certifierad partner med Google. De hjälper företag att maximera sin digitala närvaro och att öka deras resultatet. Solution Group erbjuder tjänster inom digital marknadsföring på både Google och sociala medier, webbutveckling och sökordsoptimering (SEO).

De har sitt kontor i Hammarby Sjöstad och är idag 8 anställda.

ArbetsuppgifterSom säljare/account manager arbetar du med försäljning av digitala marknadsföringstjänster såsom sökordsoptimering, Google Ads och även webbutvecklingstjänster. Du erbjuder företag en lösning som hjälper dem att maximera sin digitala närvaro. Som säljare kontaktar du främst nya kunder och till viss del befintliga kunder per telefon och fokus ligger på små och medelstora företag. Du bygger även upp din egen kundportfölj, så dina sålda kunder förblir dina kunder som du naturligt bygger vidare på. I rollen som säljare hos Solution Group arbetar du mot tydliga mål, både individuella samt teambaserade.

Här erbjuds du en flexibel tjänst med en god löneutveckling efter dina prestationer och får ta del av andra förmåner som företaget erbjuder.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning inom media; du har erfarenhet av telefonbaserad försäljning
  • Erfarenhet av att jobba med snabba säljcykler
  • Högt meriterande är om du har tidigare erfarenhet av SEO, framförallt försäljning inom SEO.
  • Meriterande med erfarenhet från mediabranschen
  • Meriterande om du tidigare sålt digitala tjänster så som hemsidor eller annan typ av digital marknadsföring
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett tydligt driv och vill framåt i din utveckling samt karriär. Du har ett intresse för försäljning och gillar att jobba med snabba säljcykler. Vi ser att du har förmågan att på ett målinriktat sätt driva affären från första samtalet till avslut. I rollen som säljare är du prestationsinriktad och vet vad som krävs för att du ska nå dina mål och du ger dig inte i första taget. Som person är du social och har energi, du är kommunikativ och har lätt att anpassa dig efter vem du pratar med.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Hammarby Sjöstad
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, innesäljare, mediasäljare, B2B, account manager, försäljning, SEO, sökordsoptimering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!