Masterdata / administratör till Dagab

Masterdata / administratör till Dagab

Har du tidigare erfarenhet av en administration vill arbeta i en roll där du får göra skillnad från dag ett? Är du därtill strukturerad och drivs av ordning och reda? Hos marknadsledande Dagab får du möjligheten att få värdefull erfarenhet inom administration och bli en del av ett sammansvetsat gäng.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Dagab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dagab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Citygross och Mathem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

ArbetsuppgifterDu tillhör arbetsgruppen Masterdata Kvalitet som har i uppdrag att mäta, följa upp och kvalitetssäkra registervården avseende masterdata och villkorsdata inom koncernen. Som Data kvalitetssäkrare på avdelningen ingår du i ett dynamiskt team på sex personer som förändras i storlek baserat på olika pågående projekt inom Dagab.

Företaget befinner sig i en spännande fas i ett stort logistikprojekt och med växande e-handel som sätter nya krav på vår Masterdata. Som medarbetare i gruppen jobbar du med att säkerställa att Dagab har korrekt master- och villkorsdata inom koncernen genom informationsinsamling, analys och registrering. Gruppen ansvarar för flera kvalitetssäkringar av data, inte bara för att stötta projekt utan även i den löpande administrationen. Arbetet fördelas inom gruppen så du jobbar både tillsammans och individuellt med egna ansvarsområden. Allt arbete utgår från olika uppsatta mål, prioriteringar och tidsplaner. Exempel på projekt kan vara att kontakta leverantörer för att samla in olika uppgifter och sedan uppdatera masterdata i deras system.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet från administrativt arbete
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i butik eller lager
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt hålla de deadlines som finns i arbetet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: FMCG, torsplan, heltid, Stokholm, kvalite, masterdata, administration, kvalitetssäkrare, koordinator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!