Masterdata Specialist / Coordinator till Semper

Masterdata Specialist / Coordinator till Semper

Föreställ dig att du är en del av ett bolag som har en stolthet och tradition och där man genuint bryr sig om varandra. Samtidigt får du möjlighet att utvecklas i en internationell miljö där ditt arbete har betydelse och gör skillnad på riktigt. Semper står inför en digitaliseringsresa kring hantering av deras masterdata och söker nu dig som vill vara drivande i den resan och ha en nyckelroll hos ett väletablerat företag.

Här ser du Jonny, Head of Cluster IT, berätta mer om tjänsten.Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Semper.

Om företagetNär du kliver innanför dörrarna på huvudkontoret i Sundbyberg möts du av en varm och välkomnande atmosfär. På väggen längs korridoren som sträcker sig mot det öppna kontorslandskapet får du följa ett antal bilder som berättar om Sempers historia. Kontorslandskapet är kreativt och lekfullt inrett med färgglada möbler och mycket ljusinsläpp. Det märks tydligt att anställda hos Semper är stolta över företagets historia och kultur som de byggt upp under många år. Det märks också att det är ett lag som arbetar här, ett lag som arbetar med innovation och utveckling för att nå Sempers vision.

Idag är Semper marknadsledande inom barnmat i Sverige och Danmark och Semper växer kraftigt på de nordiska marknaderna både inom barnmat och glutenfritt. Visionen är att bli Nordens ledande företag inom barnmat, glutenfritt och nutrition. För att nå dit behöver Semper fler engagerade medarbetare som bidrar med kunskap, driv och nya idéer. Semper AB har omkring 280 anställda totalt i hela Norden. Merparten arbetar på huvudkontoret i Sundbyberg och i produktionsanläggningen i Götene. Företaget har även ett glutenfritt bageri i Falun samt kontor i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Sedan 2006 ägs Semper AB av Hero AG, en internationell livsmedelskoncern.

ArbetsuppgifterSom en del av Sempers fortsatta digitaliseringsresa står de nu inför ett större projekt då SAP S/4HANA ska implementeras inom det norra europeiska klustret och det är där du blir en nyckelperson. Som Masterdata Specialist arbetar du med att säkerställa en god kvalité på masterdata i SAP i alla led inom Semper och agerar därmed i en koordinerande roll som projektledare. Du säkerställer att samtliga uppgifter är korrekta, att masterdatan är av god kvalité och ansvarar för underhåll av masterdata. Vidare säkerställer du att masterdatan är rätt dokumenterad i de olika affärssystemen. I rollen har du daglig kontakt med Sempers medarbetare och de andra dotterbolagen inom det europiska klustret i arbetet inför den nya implementationen.

Som Masterdata Specialist hos Semper arbetar du i en internationell miljö och du får direkt möjligheten till stort eget ansvar. Semper och norra europeiska klustret har en resa framför sig inom deras digitalisering och du blir i rollen delaktig i förändringsarbetet kring deras masterdataarbete. Det långsiktiga målet är att såväl Semper som de andra dotterbolagen inom Hero Group i norra europiska klustret; Norden, UK och Nederländerna, ska ingå och arbeta i samma ERP-system. Processer och rutiner och kommer att förnyas och du är en av de personerna som ser till att rutiner följs upp, initieras och dokumenteras.

Formella krav
  • Som lägst gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område, förslagsvis som Masterdata Specialist / Coordinator där du har varit delaktig och drivande i ett projekt i samband med en systemuppdatering
  • Grundläggande kunskap i SAP
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap eller ingenjör
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll. Du har en förmåga att driva projekt från start till mål och ser det som en självklarhet kring dokumentationen kopplat till detta. Rollen innebär många kontaktytor så du har en god kommunikativ förmåga där du är flexibel i ditt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en miljö som är prestigelös och du bidrar naturligt till Sempers familjära stämning. Vidare ser vi också att du är noggrann, har ett öga för detaljer och trivs i en miljö där du ser din del i ett större sammanhang och hur delarna hänger ihop med helheten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundbyberg, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: masterdata, stockholm, semper, masterdataspecialist, specialist, masterdata, SAP, IT, internationellt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!