Maskinuthyrare / Uthyrare / Kundsupport till Arento Maskinuthyrning

Maskinuthyrare / Uthyrare / Kundsupport till Arento Maskinuthyrning

Har du kunskap om maskiner inom bygg- och anläggningsbranschen och brinner för att supportera och hjälpa andra? Hos Arento erbjuds du en bred och varierad roll där du arbetar nära företagets kunder i en rådgivande roll.

Om företagetArento AB är ett svenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. De förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner med allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Arento har maskindepåer över hela ladet från Malmö till Luleå.

ArbetsuppgifterSom maskinuthyrare på Arento arbetar du huvudsakligen med fordon, maskiner och anläggningsutrustning. Du har regelbunden kontakt med befintliga kunder via telefon, besök och genom kundträffar. I rollen ansvarar du för att följa upp uthyrda fordon/utrustningar och återkoppla till kunden vid behov av åtgärder. I dina arbetsuppgifter ingår även fakturering av utförda arbeten, avropa beställningar på maskiner och utrustningar till depåchef, inventering av anläggningstillgångar samt inköp av tjänster och material. Rollen är bred och varierad till sin karaktär och du har ett övergripande ansvar för verksamheten.

Formella krav
  • Vetskap om maskiner inom bygg- och anläggningsbranschen
  • God system- och datorvana. Meriterande om du tidigare har arbetat i Kobra
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska
  • Meriterande med erfarenhet från liknande roll
För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och socialt säker då rollen innebär mycket kontakt med andra, både internt och externt. Du brinner för att leverera god service och tycker det är roligt att supportera och hjälpa andra. Vi ser att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp då du dagligen arbetar i tätt samarbete med dina kollegor. Vidare har du ett stort intresse att utvecklas och lära i rollen och på Arento som företag.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Arento har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Arento en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Norsborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: uthyrare, maskinuthyrare, arento maskinuthyrning, uthyrning, kundsupport, kundkontakt, support, maskiner, bygg, anläggning, byggbranschen, anläggningsbranschen, Kobra, heltid, stockholm, norsborg
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.