Maskinoperatör / Svarvning / Fräsning / CNC-teknik

Maskinoperatör / Svarvning / Fräsning / CNC-teknik

Har du erfarenhet av CNC-maskiner, fräsning eller svarvning? Vi söker dig som har förmågan att ta eget ansvar för ditt arbete och som vill arbeta på ett världsledande företag inom tillverkande industri där personalens välmående är i stort fokus.

Om företagetFöretaget är ett globalt företag och en världsledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. Huvudkontoret samt produktionen är beläget i Stockholm.

Här erbjuds du som har ett starkt tekniskt intresse en tjänst där du omges av mycket kompetenta kollegor i ett väletablerat företag.

ArbetsuppgifterI rollen som maskinoperatör har du möjlighet att med fräsning eller svarvning beroende på din kunskap och erfarenhet. Som maskinoperatör arbetar du i en varierad produktion där det förekommer allt ifrån 1-30 detaljer. Arbetet består av korta serier vilket ställer höga krav på finish och snäva toleranser. Du arbetar med CNC-styrda maskiner men det kan även förekomma en del manuellt arbete. Du ansvarar även för att kontrollera ditt eget arbete och hanterar därmed mätdon.

För både rollen som svarvare och fräsare arbetar du med maskiner utrustade med styrsystemet Fanuc.

Rollen som svarvare innefattar kvällskift, måndag till torsdag och rollen som fräsare innefattar dagskift.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av CNC-teknik inom fräsning eller svarvning, meriterand med programmeringskunskaper av maskinerna
  • Tidigare arbetslivserfarenhetav verkstadsindustrin eller rmotsvarande
  • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning
  • Kunskap i hantering av mätdon
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Rollen innebär stort ansvar och noggrannhet, det är därför mycket viktigt att du trivs i en sådan roll samt är trygg i dig själv. Då det råder en väl sammansvetsad kultur hos företaget är det viktigt att du vill vara en del av arbetslaget och bidrar med positiv energi till dina kollegor och arbetsuppgifter. Därtill trivs du i en flexibel roll då du är behjälplig på andra avdelningar vid behov.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, norrort
Lön: Enligt avtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: svarvning, fräsning, svarvare, färsare, CNC-teknik, CNC, CNC-maskin, maskinoperatör, fanuc, operatör, metall, industri
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.