Marknadsundersökare/telefonintervjuare/intervjuare på 70%

Marknadsundersökare/telefonintervjuare/intervjuare på 70%

Är du serviceinriktad och vill jobba 70 %? Vi söker dig som trivs med att jobba över telefon!

Om företagetFöretaget genomför marknadsundersökningar och analyser åt leverantörsföretag och handelskedjor. På kontoret som är beläget i lugna och moderna lokaler nära Stureplan arbetar ca 10 medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadsundersökare/telefonintervjuare är din huvudsakliga arbetsuppgift att kontakta företag inom service och handel i syfte att bjuda in till deltagande i marknadsundersökning. Det handlar här inte om försäljning utan syftet är att säkerställa ett högt deltagande i marknadsundersökningen. Du arbetar utifrån ett kontaktregister och bearbetar kontaktpersonerna löpande. Du dokumenterar dina samtal och ditt arbete i företagets affärssystem.

Arbetspassen är förlagda måndag till torsdag 08:30-16:15 ink lunch 45 min.

Uppdraget sträcker sig fr o m vecka 32 t o m vecka 49 med möjlighet till förlängning under våren 2019.

Formella krav
  • Erfarenhet av servicerelaterade yrken där du med fördel använt telefon som arbetsredskap
  • Mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift, samt god kunskap i engelska.
  • God datorvana
För att trivas i rollen känner du dig trygg med att ta kontakt med nya människor och räds inte för att lyfta luren. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som du har förmågan att vara ödmjuk och lyhörd. Som person är du noggrann och strukturerad samt mån om att ge god service.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 6 Aug
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsundersökare, telefon, telefonist, service, intervjuare, 70%, deltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.