Marknadsundersökare / Operatör till Gradient Benchmark

Marknadsundersökare / Operatör till Gradient Benchmark

Har du tidigare erfarenhet av kundservice och att arbeta med telefon som redskap? Vill du dessutom arbeta i en flexibel roll på 70%? Hos Gradient Benchmark får du möjlighet arbeta i en grupp som präglas av arbetsglädje och högt engagemang.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Gradient Benchmark har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Gradient en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetGradient Benchmark är Nordens ledande företag inom B2B customer benchmarking med inriktning på konsument/retail-sektorn. Företagets kunder är leverantörsföretag och handelskedjor inom ett flertal branscher och sektorer, från dagligvaror till fackhandel.

Gradient Benchmark producerar undersökningar utvärderingar och analyser från inhämtad och proprietär data, som ligger till grund för utvärderingar av samarbete och konkurrensposition mellan olika aktörer. Deras analyser bygger på en avancerad 360-modell för benchmarking inom olika jämförelsegrupper. De har en fast och växande portfölj av väldefinierade undersökningar utvärderingar som genomförs årsvis.

Gradient Benchmarks undersökningsmodell är etablerad sedan mer än 30 år. De har sitt kontor vid Mariatorget på charmiga Södermalm. I hjärtat av restauranger och butiker och i nyrenoverade lokaler arbetar ett glatt gäng på 15 st medarbetare. Teamet du tillhör arbetar mot gemensamma mål och med stort fokus på att allas insats är lika viktig. Gradient Benchmark har en stark gemenskap mellan teamen där alla jobbar åt samma håll.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadsundersökare är din huvudsakliga arbetsuppgift att kontakta företag inom service och handel i syfte att bjuda in deltagande till utvärderingar. Du arbetar utifrån ett kontaktregister och bearbetar kontaktpersonerna löpande, samt dokumenterar dina samtal och ditt arbete in i företagets affärssystem. Som marknadsundersökare har du en nyckelroll i att få fram all den information som utvinns för att därefter bearbetas av resterande team och slutligen paketeras utefter kundens intressen. Syftet är att inspirera deltagarna att vilja delta, för att säkerställa ett högt deltagande i utvärderingarna. Vid deltagande skickas undersökningen utvärderingen ut automatiskt via mail eller i pappersformat. Uppföljning sker sedan telefonledes, och i vissa fall görs även kortare intervjuer via telefon.

Detta är ett arbete för dig som är social och har fingertoppskänsla för hur man får personen på andra sidan luren att känna sig viktig, lyssnad till och att informationen som denne delger är värdefull.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av servicerelaterade yrken eller försäljning där du med fördel använt telefon som arbetsredskap
  • Mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift
  • God datorvana
För att trivas i rollen känner du dig trygg med att ta kontakt med nya människor och räds inte att lyfta luren. Du är en lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete och hur ni tillsammans som grupp når era gemensamma mål. Då du jobbar med människor ser vi att du är en person som är lyhörd, ödmjuk och är mån om att ge god service till dom du möter.

Övrig information
Start: slutet av augusti
Plats: Mariatorget, Södermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsundersökare, telefon, telefonist, service, intervjuare, 70%, deltid, Stockholm, statistik, undersökning, kundservice, kundtjänst, operatör, utvärdering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!