Marknadskoordinator / koordinator till Cardi

Marknadskoordinator / koordinator till Cardi

Är du i början av din karriär inom marknad och vill jobba på ett företag som ligger i framkant inom belysning? Här erbjuds du en varierad roll där du får ta stort eget ansvar och möjlighet att påverka hur marknads- och kommunikationsarbetet bedrivs.

Om företagetBelysning har medvetet eller omedvetet en oerhört stor betydelse för hur vi upplever rummet. Med över 40 år i branschen har Cardi ett stort kunnande inom belysning. Våra ljuskonsulter ger dig professionell rådgivning och tillsammans med våra ljus- designers kan vi förverkliga dina visioner. Vi planerar och projekterar din belysnings-anläggning för en visuell helhetsupplevelse och för att uppnå bästa ljuskomfort.

Du kommer vara en del av ett team på 20 personer med bred och långvarig kompetens inom belysning. Man har en klar framtidsvision att bli Sveriges bästa belysningsleverantör. Långvariga relationer både internt och externt är viktigt för oss och vi arbetar för nära samarbete mellan våra olika team. Vi uppmuntrar egna idéer, initiativ och personlig utveckling. Våra kunder ska alltid känna sig välkomna och trygga med Cardi som partner.

ArbetsuppgifterSom marknadskoordinator arbetar du i en bred roll där du ansvarar för företagets marknadsarbete. Du ser till att marknadsplanen följs, att flödena på sociala medier uppdateras samt har kontakt med leverantörer för komplett teknisk info, bilder, mått m.m. Du ansvarar även för att förbereda, planera samt genomföra mässor i samarbete med produktchefen. I dina arbetsuppgifter ingår uppdatering av innehåll på Cardis hemsida där du även lägger upp nyheter och artikelinformation. Vidare tar du fram och uppdaterat säljmaterial genom att skriva informativa och säljande texter som är riktade efter kundernas behov. Du arbetar med omvärldsbevakning för att sedan komma med förslag på marknadsföringsidéer. I rollen förväntas du aktivt ta ansvar för att samla in relevant material och information som du kan använda i tjänsten.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
  • Minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis service, försäljning eller marknad
  • God datorvana samt bekväm med Office-paketet, särskilt i Excel
  • Erfarenhet av sociala medier i någon utsträckning såsom Facebook, Instagram och LinkedIn
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • Meriterande med erfarenhet från belysningsbranschen och/eller belysningsterminologi
Vi söker dig som trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar och arbetar strukturerat för driva ditt arbete framåt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar med kunden i fokus. Som person är du orädd för nya kontakter och använder dina kommunikativa och sociala förmågor för att skapa goda relationer, såväl internt som externt då du ser en stor fördel att arbeta tillsammans med andra. Ibland ändras förutsättningarna vilket ställer din förmåga att snabbt kunna skifta fokus och lösa oförutsedda problem på prov, något du finner väldigt spännande. Du definierar dig som en lagspelare beredd att hugga in där det behövs.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadskoordinator, marknadsföring, kommunikation, marknad, marknadsassistent, Heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.