Marknadskoordinator / Marknadsassistent till Axfood Snabbgross AB

Marknadskoordinator / Marknadsassistent till Axfood Snabbgross AB

Har du nyligen tagit examen inom marknadsföring eller har erfarenhet från en roll som Marknadskoordinator? Trivs du att arbeta brett och är prestigelös person? Snabbgross söker nu dig som är van vid att agera spindeln i nätet och som trivs i en familjär och hjälpsam miljö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Snabbgross har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Snabbgross en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetUnder flera decennier har Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. De strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. De 26 butikerna sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med sin e-handel. Nyligen lanserade även Snabbgross ett helt nytt koncept, där nu konsumenter ges möjlighet att handla där restaurangerna handlar. Detta genom en initial butik i norra Stockholm och med namnet Snabbgross Club. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp, Mat.se och Dagab ingår man i Axfoodkoncernen - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos Axfood finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

ArbetsuppgifterI rollen som Marknadskoordinator tillhör du ett team på sex personer. Du spelar en nyckelroll i gruppen där du agerar spindeln i nätet, supporterar och arbetar brett över hela avdelningen men också organisationen i sin helhet. Du kommer bland annat att skapa grafiskt material, ta fram bilder till webb och utskick. Vidare ser vi också att du tar en supporterande roll kring Snabbgross hemsida där du publicerar, uppdaterar och hanterar löpande innehåll.

Vidare svarar du på interaktioner på dem sociala medier som Snabbgross är verksamma inom likt Facebook och LinkedIn, där du även arbetar för att ta fram ett attraktivt innehåll för Snabbgross kunder men även att publicera kampanjer.

Slutligen hanterar du även marknadsutskick för digital marknadsföring, kampanjutskick samt att följa upp och analysera dessa kampanjer för att vidare kunna utveckla Snabbgross arbete.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, digital marknadsföring eller kommunikation
  • Goda kunskaper i Photoshop, InDesign, Adobe
  • Kunskap inom digital marknadsföring ex. digitala medier
  • Meriterande med kunskap i CMS-verktyg
  • Meriterande med kunskap i Salesforce Marketing Cloud eller motsvarande marketing automation-verktyg.
För att trivas i rollen ser vi att du har en förmåga att se var behov finns och sedan på egen hand kan agera och själv driva dina uppgifter framåt. Då arbetet kommer präglas av många olika typer av arbetsuppgifter inom olika delar av organisationen så ser vi att du har ett prestigelöst tillvägagångssätt. Då rollen innefattar att både ta fram och skriva innehåll i våra olika kanaler, ser vi även att du besitter en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Slutligen ser vi att du besitter en god samarbetsförmåga och räds inför för att ta för dig i ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknad, marknadskoordinator, marknadsföring, Axfood, Snabbgross, CMS, Salesforce, löpande innehåll, Photoshop, InDesign, Adobe, Facebook, LinkedIn
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!