Marknadskoordinator / Marketing Coordinator

Marknadskoordinator / Marketing Coordinator

Är du en pigg och driven person inom marknadsföring som vill arbeta i en roll med möjligheter att påverka och utveckla? Motiveras du av att självständigt ansvara över kampanjer och projektleda ditt arbete? Vi söker dig som har ett intresse för kommunikation, skicklig på marknadsaktiviteter och vill vara med på en tillväxtresa hos Conjet AB.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Conjet AB.

Om företagetConjet AB utvecklar, tillverkar och säljer vattenbilningsrobotar till kunder globalt. Vattenbilning är en effektiv, hållbar och skonsam metod, som med hjälp av högtrycksvatten bilar bort skadad betong från till exempel broar och parkeringsdäck samt även kan användas för rengöring och ytbehandling. Företaget har varit verksamt sedan mitten av 80-talet, men genom nya ägare och ny ledning befinner man sig i ett expansivt skede både organisatoriskt och kommersiellt.

Conjet AB har idag 21 anställda och är beläget i Handens industriområde i Haninge. De kommande åren är framför allt internationell expansion i fokus och första steget är etablering av ett eget dotterbolag i USA under 2021. Under 2020 har man tagit fram en ny värdebaserad kommunikationsplattform samt utvecklat en ny hemsida och uppdaterat närvaron i sociala medier, och man söker nu en Marketing Coordinator som supporterar och driver marknadsprojekt kopplade till tillväxt- och expansionsplaner framåt.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadskoordinator arbetar du både strategiskt och operativt med Conjets marknadsaktivitetsplan och skapande av innehåll för att driva försäljning. Du har ett tätt samarbete med både säljare, säljchef och VD. Rollen är väldigt bred vilket innefattar allt från planering och genomförande av marknadsaktiviteter och lansering av produkter, framtagande av marknads- och säljmaterial såsom produktblad och presentationer, producera content och uppdatera företagets sociala medier samt webbplats med aktuell information.

I rollen som marknadskoordinator ingår även koordinering av kundevent, partnersevent samt mässor där du även förväntas att koordinera eventen på plats både inom Sverige, Europa och Nordamerika. Därtill har du ett ägandeskap av Conjets Brand Management Center där du uppdaterar bilder och säljmaterial, utbildar kolleger och återförsäljare i användandet av portalen samt vidareutvecklar denna vid behov.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Några års erfarenhet av liknande roll, erfarenhet av framtagning av marknadsmaterial, kampanjer/lansering och koordinering av event
  • Kunskap inom InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Wordpress, Google Analytics
  • Meriterande med erfarenhet från företag med global anknytning eller producerande bolag
  • Meriterande med erfarenhet av webplattformen Squarespace eller liknande
  • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift
För att trivas i rollen som marknadskoordinator hos Conjet tror vi att du är prestigelös i ditt förhållningssätt. Då du till stor del själv utgör marknadsteamet hos Conjet är du van att vara självgående i ditt arbete och har i och med det förmåga att driva ditt arbete framåt utan att förlita dig på andra. Du är initiativtagande och räds inte för att lyfta dina förslag och idéer. I och med att du har breda kontaktytor är du kommunikativ, på hög nivå, både muntligt och skriftligt och trivs i samarbete med andra. Då du har en bred roll är det av vikt att du har en god struktureringsförmåga för att möjliggöra en bra överblick och plan för ditt arbete. Eftersom du kommer arbeta i en omväxlande miljö är flexibilitet och engagemang är viktigt för att trivas samt lyckas i rollen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Handen/Haninge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadskoordinator, marketing coordinator, marknadsassistent, marknadsförrare, Wordpress, Google Analytics, AdWords, Photoshop, InDesign, Heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!