Marknadskoordinator / Customer care till Innosoft

Marknadskoordinator / Customer care till Innosoft

Har du en avslutad relevant utbildning inom marknadsföring eller liknande? Är du nyfiken på att kliva in i en kombinerad roll där kreativitet och social förmåga sätts i fokus? Vi söker dig som vill arbeta som marknadskoordinator kombinerat med kvalitetssäkring av arbetsprocesserna gentemot Innosofts kunder.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Innosoft.

Om företagetInnosoft är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien. Med mångårig kompetens tillhandahåller de marknadens smartaste och mest innovativa lösningar exklusivt till IT-konsulter och interna IT-avdelningar. Innosoft fokuserar på att hjälpa sina partners med att effektivisera, hitta nya möjligheter samt göra deras verksamheter mer lönsamma. Innosoft är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning, automatisering samt områden som Anti-Virus, Backup, Fjärrstyrning. Innosoft består idag av 15 medarbetare och kontoret är beläget i Årsta.

ArbetsuppgifterRollen som marknadskoordinator hos Innosoft är en kombinerad roll, marknadskoordinator/customer care. Som marknadskoordinator ansvarar du för marknadsarbetet hos Innosoft vilket innebär att du arbetar med att driva marknadsaktiviteter efter aktuell marknadsplan, analysera resultatet och mäta gentemot de resurser som lagts på aktiviteterna. Marknadsaktiviteterna innebär att ta fram marknadsmaterial till säljarna, ta fram epostkampanjer, planera och hålla i digitala events samt på längre sikt koordinera och genomföra mässor. Inom customer care arbetar du med kvalitetssäkring och uppföljning med beslutsfattare hos Innosofts nyckelkunder gällande processen. Du driver dessa projekt, kopplar på rätt resurser och ser till att en lösnings tas fram.

Detta är en ny roll hos Innosoft där det finns möjligheter för rätt person att vara med och påverka rollens uppbyggnad.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Kunskap inom Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Google Analytics, InDesign
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbete inom marknadsföring
  • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Då detta är en ny roll hos Innosoft ser vi att du inte räds för att vara självgående i dina arbetsuppgifter samt åtagande. Då du har en kombinerad roll är det av vikt att du håller ordning och struktur i ditt arbete för att möjliggöra en bra överblick och plan för dina arbetsuppgifter. Du är noggrann med att hålla deadlines och är transparent i ditt arbete gentemot dina kollegor och samarbetspartner. Eftersom du kommer arbeta i en kombinerad roll är engagemang och flexibilitet viktigt för att trivas och lyckas i rollen. Du är kreativ och räds inte för att lyfta dina förslag och idéer. Du kommunicerar väl både gentemot kolleger och även externa kunder och är bekväm med att ta kontakt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Årsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!