Marknadskommunikatör / extrajobb / student till R&D Spandex

Marknadskommunikatör / extrajobb / student till R&D Spandex

Studerar du marknadsföring? Är du en kreativ person som vill bidra till utveckling av R&D Spandex sociala medier? Vi söker dig som vill ta dig an en roll där du får möjlighet att ta mycket egna initiativ och får vara med och bidra till företagets utveckling.

Om företagetR&D Spandex är Nordens ledande leverantör inom grafiska lösningar. Företaget specialiserar sig på försäljning, distribution och service inom digitaltryck, skärning, fräsning, material och aluminiumbaserade skyltsystem. Med lager och kontor i både Laholm och Stockholm servar R&D Spandex ett stort antal kunder över hela landet, som är beroende av deras breda produktutbud av lösningar, professionell rådgivning och service samt kundanpassade lösningar.

Vi letar nu efter en medarbetare till marknadsavdelningen som kommer att arbeta inom tre områden, produktmarknadsföring, katalogframställning och specifikationer mot kemikalie-inspektionen. I rollen kommer du främst att arbeta med produktansvarig inom områdena hardware och after market för digitalt tryck, skylt och screen.

Tjänsten är på halvtid.

ArbetsuppgifterI rollen ingår du i teamet om fyra personer där du främst arbetar inom de tre ovannämnda områdena. Du arbetar självständigt och med varierande arbetsuppgifter. I rollen som marknadskommunikatör ansvarar du för produktbeskrivningar, nyhetsbrev, annonser. Du har ett helhetsansvar och bidrar till utvecklingen av företagets sociala medier. Vidare ansvarar du för press-releaser och delta i bolagets aktivitetsplan, kampanjer och aktiviteter.

Formella krav
  • Pågående studier inom marknadsföring eller kommunikation
  • Erfarenhet av arbete på en marknadsavdelning är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att skapa nyhetsbrev
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
  • Kunskaper i Adobe Indesign, Pricebook creator tool och ActOn/SalesForce är meriterande
För att trivas i rollen är du en person som är nyfiken och drivs av att lära dig nya saker. Att arbeta med skrift är din stora passion vilket innebär att du också har en mycket god skriftlig kommunikativ förmåga. Du är prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vidare är du en kreativ person som har förmågan att komma med egna initiativ och idéer och driver ditt eget arbete självständigt framåt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kista
Lön: Engligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsföring, marknad, marknadskommunikatör, kommunikatör, kommunikation, grafiska lösningar, digitaltryck, tyck, nyhetsbrev, produktbeskrivning, sociala medier, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.