Marknadsförare / Content Creator till Sigicom

Marknadsförare / Content Creator till Sigicom

Har du tidigare erfarenhet i rollen som marknadsförare och är en stjärna på skriftlig kommunikation? Besitter du ett kreativt sinne och vill ta nästa steg i din karriär på ett företag som ger dig möjlighet att forma din roll efter intresse? I rollen som marknadsförare erbjuds du en bred och varierande roll på ett expansivt företag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sigicom.

Om företagetSigicom etablerades 1981 och är idag en ledande leverantör av mätutrustningsteknologi med flera stora företag som kunder och användare. Deras produkter erbjuder en komplett lösning för fjärrövervakning av byggarbetsplatser och mäter vibrationer, buller, damm samt geotekniska variabler. Produkterna underlättar kundernas övervakning av exempelvis byggarbetsplatser där mätdata överförs och kunderna kan utifrån den skapa rapporter. De har kontor i Stockholm (Sverige), Danmark, Frankrike, England och USA.

I Stockholm sitter företaget i trevliga lokaler i Älvsjö. På kontoret arbetar ett 40-tal medarbetare och det råder en familjär stämning med stora utvecklingsmöjligheter. De har en vision om att skapa tillväxt och befinner sig nu i expansionsfas och söker en kollega som vill vara med på tillväxtresan.

ArbetsuppgifterSom marknadsförare hos Sigicom arbetar du i en bred och varierande roll där du leder företagets marknadsföringsarbete. I rollen har du ett nära samarbeta med både kollegor i Sverige, på Sigicoms utländska kontor samt externa parter. Du ansvarar för att marknadsmaterial finns tillgängligt och driver både interna och externa projekt i marknadsföringssyfte.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att ansvara för sociala medier, skapa texter till hemsidan, framtagande av kampanjer samt ansvar för företagets LinkedIn-sida. En stor del av texterna du skriver är på engelska, varpå det är viktigt att du är har förmågan att skriva engelska texter med hög kvalité. Rollen innefattar en del administrativa delar i form av att ta fram annonser, sammanställningar till produktkataloger och samt framtagandet av diverse kundmaterial. Slutligen uppdaterar du säljmaterial med informativa texter som är riktade efter kundernas behov.

I rollen finns stora utvecklingsmöjligheter och du har möjligheten att forma den utifrån dina egna intressen och preferenser. Du ingår i ett team som du har ett nära samarbete med.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen tror vi att du är en ödmjuk person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en initiativtagande person som tar mycket ansvar och strukturerar upp ditt arbete väl. Du trivs i sociala situationer och har förmågan att kommunicera på hög nivå, både muntligt och skriftligt. Eftersom du kommer arbeta i en omväxlande miljö är flexibilitet och engagemang är viktigt för att trivas samt lyckas i rollen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Älvsjö, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!