Marknadsassistent

Marknadsassistent

Har du tidigare erfarenhet från en roll inom marknadsföring och kommunikation? Är du en person med god känsla för digitala trender, sociala kanaler och att skapa innehåll? Har du dessutom ett intresse för dagligvaruhandeln och vill bli en del av Sveriges ledande vindistributör? Oenoforos erbjuder dig en roll i en förändringsbenägen miljö med möjlighet att påverka dess fortsatta utveckling framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Oenoforos.

Om företagetOenoforos är en av Sveriges ledande vindistributörer som importerar, producerar, marknadsför och distribuerar förstklassiga viner från de viktigaste vinländerna i världen. I portföljen finns ett brett urval av viner från Europa och nya världen med länder som Sydafrika och Australien. Med mottot "väl valda viner" & prisvärdhet som ledstjärna erbjuds kvalitetsvin från hela världen.

På Stockholmskontoret arbetar ca 30 personer. I Oenoforosgruppen ingår ett antal importbolag som representerar vinagenturer från välrenommerade producenter från hela världen, samt Nordic Sea Winery, en av världens mest moderna vinanläggningar.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadsassistent hos Oenoforos ansvarar du tillsammans med resterande marknadsavdelning för all typ av marknadsmaterial som når Oenoforos kunder och konsumenter. Det är en bred roll med många olika uppdrag, och vi söker dig som är en fena på att koordinera, planera och producera innehåll.

Dina primära ansvarsområden kommer vara att skapa kanalanpassat innehåll för digitala och analoga kanaler, hantera informationskanaler så som pressmeddelanden och nyhetsutskick, förbereda annonser inför leverans samt uppdatera hemsidan och sociala kanaler. Du kommer att producera innehåll i både text och bild, samt visst rörligt material. Du kommer även supportera kampanjchefen inför nya lanseringar samt i annat kampanjarbete.

Detta är en roll med många kontaktytor, och du kommer att samordna arbete mellan marknadschefen, produktavdelningen och design i framtagande av nya marknadsföringsaktiviteter. Arbetets syfte är att marknadsföra Oenoforos enskilda varumärken direkt till konsument, och du kommer därmed jobba i nära samarbete med produktcheferna.

Som marknadsassistent kommer du att bidra till att stärka Oenoforos varumärken genom att samordna och genomföra marknadsföringsaktiviteter i syfte att stärka försäljningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst två års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper Adobe Photoshop, Adobe Illustrator eller Adobe Indesign
  • God kunskap i svenska och engelska, utrycker dig väl i såväl tal som skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller media är meriterande
  • Erfarenhet inom FMCG är starkt meriterande
Som person är du nyfiken och du motiveras av att driva arbetsuppgifter framåt. Vidare är du kreativ och bidrar med nya idéer och perspektiv. Du är nytänkande och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt för att förbättra ditt arbetssätt. En av dina styrkor ligger i att hjälpa andra och du trivs i en roll där du får supportera dina kollegor. Vidare är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor ditt dagliga arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm, Östermalm
Lön: Enligt Överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Stockholm, heltid, marknad, marknadsassistent, kommunikation, media, digital kommunikation, marknadsföring, digitala medier, content creator, sociala medier, media, markandsbranschen, marketing, digitala plattformar, print, photoshop, premierpro, indesign, Illustrator, Adobe, redigering, foto, vin, FMCG, Oenoforos
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!