Marknadsassistent till Naturvetarna

Marknadsassistent till Naturvetarna

Är du i början av din karriär inom marknadsföring och vill ha en roll med många kontaktytor? Trivs du i en tjänst där det bjuds på en varierad vardag med olika arbetsuppgifter kopplat till marknadsföring och digital kommunikation? Hos Naturvetarna erbjuds du en lärande miljö där du kommer få stor inblick i och erfarenhet av arbetet med marknad och kommunikation.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Naturvetarna. Tjänsten är ett vikariat under 24 månader.

Om företagetNaturvetarna är ett partipolitiskt obundet fackförbund, som samlar ca 33 500 medlemmar med en akademisk examen inom naturvetenskapliga ämnen. Naturvetarna coachar, företräder och stöttar medlemmar genom hela deras karriär, oavsett i vilken sektor de jobbar, om de är anställda, arbetssökande, studenter, chefer eller företagare.

Naturvetarna är ett fackförbund inom Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, där 21 fackförbund som ingår. På Naturvetarna får du engagerade och kompetenta kollegor och du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö. För att kunna stötta och hjälpa sina medlemmar på bästa sätt jobbar förbundet kontinuerligt med kompetensutveckling.

Nu växlar Naturvetarna upp sitt arbete med marknadsföring, kommunikation och samhällspolitisk påverkan för att skapa en ökad synlighet för medlemmarnas prioriterade frågor, stärka bilden av varumärket Naturvetarna och rekrytera fler medlemmar.

Avdelningen för Marknad och Samhällspolitisk påverkan arbetar i dag projekt- och kampanjbaserat, i team, och vässar sin digitala marknadsföring för att nå ut på nya sätt. Man vågar utmana inarbetade arbetssätt och hoppas att du precis som resten av teamet är nyfiken, snabbrörlig och älskar kommunikation i alla dess former.

ArbetsuppgifterNu söker Naturvetarna dig som vill arbeta brett med kommunikation, marknadsföring och medlemsrekrytering. Du behöver inte vara fullärd men ska vara nyfiken, driven, känna dig bekväm med att marknadsföra förbundet och rekrytera nya medlemmar både digitalt och ute på mässor och liknande.

Du kommer bland annat:
  • Vara en del av och bidra till det dagliga marknadsarbetet på avdelningen, inom alla de områden avdelningen verkar rekrytering, marknadsföring, internkommunikation, politiskt påverkansarbete och PR.
  • Delta i och aktivt bidra till utveckling av arbetet med rekrytering av nya medlemmar, både digitalt och - när läget återigen tillåter - fysiskt tex på events och mässor
  • Jobba med enklare bildhantering
  • Hantera administration kopplat till olika delar av marknadsområdet
  • Vara ett stöd till avdelningschefen
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • För att lyckas i rollen tror vi att du har någon av följande bakgrund:
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom media och kommunikation
  • Någon form av eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation
  • Erfarenhet från att ha arbetat med digital kommunikation och marknadsföring alternativt försäljning eller rekrytering
Som person är du nyfiken och du motiveras av att driva arbetsuppgifter framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. En av dina styrkor ligger i att hjälpa andra och du trivs i en roll där du får hjälpa och stötta andra. Vidare är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du har en god social förmåga och är duktig på att bygga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor ditt dagliga arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nacka/Sickla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: naturvetarna, fackförbund, organisation, stockholm, heltid, marknad, marknadsassistent, kommunikation, media, digital kommunikation
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!