Marknadsassistent / kommunikatör på deltid till Trimtecgruppen

Marknadsassistent / kommunikatör på deltid till Trimtecgruppen

Är du en kreativ person som brinner för marknadsföring? Nu söker Trimtecgruppen efter en grafiskt duktig marknadsassistent på deltid som vill vara med och bidra till företagets utveckling genom marknadsföring.

Om företagetTrimtecgruppen är en auktoriserad distributör för Trimble i Sverige.
Vi på Trimtec säljer, servar och marknadsför Totalstationer, GPS/GNSS, bygg & anläggningslaser samt mättillbehör till branschen. Trimtecgruppen finns idag på åtta orter och vi är drygt 45 anställda, från Malmö till Umeå vilket innebär att vi är ett företag med många kompetenser inom service, support och försäljning. Då vi är i ett expansivt skede och fortsätter att växa behöver vi stärka upp på vår marknadsavdelning. Vi är ett glatt gäng med stor gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadsassistent innehar du en nyckelroll gentemot sälj, leverantörer och kunder. Du har ett nära samarbete med och rapporterar till marknadschefen och ni arbetar tillsammans för att utveckla företagets varumärke. Du är en av redaktörerna för Trimtecgruppens hemsida och ansvarar för text, fotografering och friläggning av bilder till e-handeln. Vidare sköter du löpande arbetet med företagets sökordsoptimering och analyserar resultaten tillsammans med marknadschefen. I rollen arbetar du även med omvärldsbevakning för att vara uppdaterad om vad som händer på marknaden. Du arbetar även för att driva arbetet med sociala medier såsom Facebook, LinkedIn och Youtube. Tillsammans med marknadschefen arbetar du med produktionen av marknadsföringsmaterial såsom broschyrer, rollups, filmer, nyhetsbrev och annonser till branschtidningar, såväl som uppdatering av företagets mallar. I tjänsten ingår andra på marknadsavdelningen förekommande arbetsuppgifter som t ex förberedelser inför mässor och distribution av marknadsmaterial till lokalkontoren.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation
  • Något års erfarenhet av liknande arbete inom marknadsföring
  • Goda kunskaper i Photoshop och InDesign är ett krav för att lyckas i rollen, även meriterande med kunskaper i Wordpress eller annat webpubliceringsverktyg
  • Flytande svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • Meriterande med erfarenhet av sökordsoptimering
  • Meriterande med erfarenhet av fotografering och videoproduktion
För att lyckas i rollen är du en kreativ person som trivs med att arbeta självständigt. Genom din positivitet och prestigelöshet ser du inte heller några problem med att rycka in och hjälpa kollegorna när det behövs. Du har ett genuint intresse för marknadsföring och är driftig och nyfiken på att lära dig mer om branschen. Därtill har du förmågan att ta egna initiativ för att få dina idéer att bli verklighet. Du är en stark kommunikatör såväl skriftligt som verbalt och har en förmåga att skapa relationer och effektiva samarbeten.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på deltid med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Trimtecgruppen har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Trimtecgruppen en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Kista, Akalla
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.